USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанам покажуть 40 реальних історій благодійності у фото

14 Травня 2016 09:00
Фотовиставку «Благодійність крізь призму об’єктиву-2016» відкриють у Луцьку 16 травня о 12:00, у Волинській державній обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, – інформують у прес-службі ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива» – це найкращі 40 фотографій, обрані з понад 680 фоторобіт, які надійшли з усіх куточків України на VІ Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива». Фотоконкурс проходив у вересні-листопаді 2015р. за ініціативи Українського форуму благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України.

Варто зазначити надходження величезної кількості чорно-білих фото. Цього року на світлинах зафіксовані нові суспільні процеси: теми допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також постраждалим від воєнного конфлікту на сході України. Найбільше світлин було зафіксовано у номінації «Благодійність дає надію», де відображена допомога дітям-сиротам, сім’ям у кризових ситуаціях, людям літнього віку, безпритульним, людям з особливими потребами, внутрішньо переміщеним особам, постраждалим від природних лих. Другою за популярністю стала номінація «Благодійність дарує усмішки». Це фотографії, які зображують позитивні емоції, радісні події, пов’язані з благодійністю.

«Ми вже вдруге представляємо виставку в Луцьку разом із Волинською державною обласної науковою бібліотекою ім. Олени Пчілки. Це прекрасна нагода побачити найкращі миті добра та благодійності з усієї України, згуртувати активістів та просто небайдужих навколо гострих тем та надихнутися на творення добрих справ в рамках нашої області», - розповідає одна з організаторок виставки у Волинській області, голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Юлія Євпак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus