USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанам пропонують вивозити бур’яни та гілля власним коштом

12 Липня 2016 23:01
Лучани викидають відходи з городів та присадибних ділянок прямісінько на проїжджу частину.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 12 липня, повідомила директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська.

Як пояснили у міськраді, лучани зобов’язані викликати спеціальний автомобіль для вивезення зілля та гілок та з власної кишені оплатити його послуги.

«Й досі гостро стоїть проблема викидання на проїжджу частину та просто за паркан трави, гілля й інших залишків рослинності. Їх не можна складати в придбані контейнери. Певні особи відмовляються наймати авто для вивезення сміття на полігони», - зазначила очільниця луцьких муніципалів.

З її слів, нещодавно чотири особи зловили на винесенні сміття з городу на проїжджу частину. 14 липня матеріали їхніх справ розглядатимуть у суді.

«Накидають бур’янів та гілок у контейнери, і це потрібно везти на полігон у Брище. Вартість пального на поїздку туди й назад становить не менш, ніж 300 гривень», - додав директор ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що на сайті Луцької міської ради та в ЗМІ незабаром оприлюднять прізвища тих лучан, які відмовляються встановлювати та користуватися сміттєвими контейнерами біля власних обійсть у приватному секторі на вулицях Чернишевського, Тютюнника та Ковельській.

Так, попри вказівку влади, окремі мешканці приватних секторів, що знаходяться на вулицях Чернишевського, Володимирській, Ковельській та частково Львівській, з відомих лише їм причин відмовляються купувати та встановлювати сміттєві контейнери біля власних осель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Іван Показати IP 12 Липня 2016 23:44
А якого фіга людям викидати 600 грн. Поруч на чернишевського біля двох чотирох поверхівок контейнери для сміття стоять і там все мешканці з городів викидають а тут придумали нову хрень щоб гроші з людей брати. Романюк йди на ... Зміїнецб пішки. Багати про себе взнаєш. Мер який не живе у місті у якому краде. Буратіно ти наш!
Укроп Показати IP 13 Липня 2016 00:31
В людей немає грошей на чергову аферу пройдисвітів. Більше в місті немає проблем із сміттям, лише бачить пянюга як додому везуть що люди працюють на городі щоб вижити якось і жаба на груди навалюється. Вже митися приходили до мерії то й сміття принесемо. Займайся, обранець ти наш! Камсамольскій!
дякуем Показати IP 13 Липня 2016 02:54
меру спасибі за роботу... це ж для нас...ви поідьте хоч би у прибалтику...а ти іване дурником і залишишся у своій и злобі...зичу тобі розуму та життевіх барв
Лучанка до Івана Показати IP 13 Липня 2016 10:15
Контейнер коштує 360 грн, які можна розстрочити на рік і викидати сміття , як цивілізовані люди, Ви привикли бути дикунами: на купу , нехай хтось прибирає. Люди будьте людьми, а не свиньми , які нагадять і нехай хтось прибирає. Культура починається з нас самих!!!!!
Лучанка 2 до Лучанка до Івана Показати IP 13 Липня 2016 10:41
звідки ви взяли таку ціну? З нас взяли 530 грн.?
Хлоп Показати IP 13 Липня 2016 10:38
Велике прохання: поставте шлагбаум на вїзд до парке Лесі Українки, а то люди вже вкрай обнагліли, в вихідні дні машини їздять одна за одною, мами з калясками їм ще в парку мають дорогу через кожні 30 секунд уступати? парк для людей а не машин, траву вже біля тої нещасної канави перетворили в засохлий грунт...
лучанка Показати IP 13 Липня 2016 10:40
Ми придбали той ящик, але повірте, він зовсім не практичний, і як довго він прослужить, не знаю, колесики там ніякі. А, взагалі, у мене питання, що у нас проблема тільки в нашому мікрорайоні така? Чи це просто тому, що там їздить мер? Чому в інших мікрорайонах міста стоять загальні контейнера, а тут, що живуть найбагатші в місті, що мають купляти за свої гроші? І хто дає гарантію на них? Ящик розлетиться, і що купувати інший? Так як їх спорожнюють працівники... Ми платимо за вивіз сміття, ми купили ці недбалі ящики (комусь дали заробити), і ще ми повинні наймати машину, щоб вивозити сміття? І де прописано, що можна викидати в ті ящики, а що ні?
Лех до лучанка Показати IP 13 Липня 2016 11:41
Влада просто знахабніла! Чому на Чернишевського немає нормальних металевих контейнерів для сміття а придумали цей пластиковий непотріб. Як моя сусідка інвалід має тягнути цю бандуру 100 метрів до дороги, це тіпа зараз, а взимку що робити всім? А сміття до дороги виносять мешканці з вул.Добролюбова. А в них і плати за вивіз сміття немає! І контейнерів їм не продають !!! Бо бачте машині для збирання сміття там погано розвернутися. Як вантажівки цілими днями там їздять то можуть а сміття збирати то проблема. В мерії сидять скотиняки і хапуги. От як почнемо перекривати рух на вулиці чи на вулицю Щасливу де живе цар почнемо возити сміття то попуститься наш садовий.
голова Показати IP 13 Липня 2016 11:04
влада має встановити контейнери в привтному секторі.....а то креп вони хитро ж.пі.
Луцький будяк Показати IP 13 Липня 2016 12:42
Бариги з міської ради хай спершу скосять та вивезуть зілля з парку, а то перетворили його на повний срач, чи це їх не цікавить? бо там вже нічого урвати. Їх цікавить тільки як витягнути останню копійку в бідного дядька. І ще питання, чи контейнери собі самі купують та чи платять за вивезення сміття, хай квитанціії покажуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus