USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам цілу ніч безкоштовно показуватимуть кіно

10 Квітня 2019 18:32
Пять фільмів зможуть переглянути лучани у рамках нічного кіноперегляду від проекту «Lutsk night cinema». Показ відбудеться суботу, 13 квітня, о 20:00 у приміщенні центральної міської бібліотеки для дітей (за адресою пр-т. Президента Грушевського, 1).

Орієнтовне завершення припадає на 7 ранку, повідомляють організатори.

Цього разу список фільмів для заходу вибирала сама команда організаторів заходу, а також глядачі, котрі голосували у соцмережах.

Отже, на нічному кіноперегляді будуть такі фільми: «Подорож до центру Землі» (2008), «Залізна леді» (2011), «Завжди кажи «Так» (2008), «Одержимість» (2004), «Готель "Меріголд": Найкращий з екзотичних» (2011).

У перервах між спогляданням кінокартин учасники заходу зможуть посмакувати чаєм/кавою та смаколиками, а також взяти участь в цікавих тематичних конкурсах, де у кожного буде шанс виграти подарунок від партнерів проекту.

Проект має на меті пропаганду здорового способу життя. На подію дозволено брати із собою все, що є потрібним для комфорту глядачів. Єдина заборона – це алкоголь. Для зручності організатори радять не забувати про каремати, ковдри та змінне взуття. Це допоможе поринути в атмосферу домашнього кінотеатру та зробить ваш вечір приємним.

Для участі в заході, потрібно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/tYJxWW4HtrVkWRUW7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus