USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам показують, як робити весілля. ФОТО

9 Березня 2012 15:43
Унікальну нагоду мешканцям Луцька надає весільна агенція «Family»: закохані можуть комплексно підготуватися до весілля, не виходячи із однієї будівлі.

Щорічна виставка весільних товарів та послуг «Art Wedding, або весілля по-новому» відбувається 8-10 березня у приміщенні міського РАЦСу.

У стінах луцького РАЦСу цими днями можна побачити не лише урочистості весіль, а й усі компоненти підготовки до грандіозного свята. Організатори передбачили все: відвідувачі виставки можуть подивитися і домовитися як про найменші дрібниці, так і про принципово важливі для молодят речі.


На виставці представлені усі компоненти весілля. Так, закохані пари мають нагоду замовити фотосесію та відеозйомку, ведучих, підібрати ювелірні вироби, поспілкуватися із представниками event-агенцій, які допоможуть підготуватися до весілля комплексно.


У Луцьку виставка відбувається вже вдруге. Втім, і цього року вона викликала великий ажіотаж. Як розповіли консультанти, мало хто одразу купує речі чи домовляється про послуги. Проте багато пар розпитують, цікавляться та обмінюються контактами.

Розкішний вибір весільних суконь представили відомі на Волині весільні салони.






Крім того одразу на місці можна домовитися про чоловічі костюми, краватки, сорочки, вечірні сукні, святковий одяг для свідків та батьків. На виставці представлені і інші, не менш важливі компоненти весілля. Так, жінки можуть подбати про гарний весільний макіяж, косметичні послуги, вечірні та весільні зачіски.

Яскраво організатори представили і кулінарні послуги. Так, на виставці можна побачити весільні торти, короваї, букети із цукерок, фруктові композиції, винні фонтани.




Усі охочі також мали нагоду домовитися про весільний кортеж. Це, зокрема, автомобілі, кінні екіпажі, автобуси.




Молоді пари могли на місці домовитися про запрошення, гостьові картки, книги, музичний супровід, прикраси та біжутерію, подарунки і сувеніри, косметику і парфумерію, придане для нареченої.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
@ Показати IP 9 Березня 2012 21:43
Файно файно та було б все добре якщо в цій державі молоді люди могли заробити гроші своєю працею щоб організувати весь весільний обряд.
Рома Показати IP 10 Березня 2012 12:24
Хороша реклама перед весняним весільним бумом
Мама Показати IP 10 Березня 2012 12:51
Що вже тоді батькам робити?
Маузер Показати IP 10 Березня 2012 17:05
яке убожество. Галімі понти з лімузінами, якісь простині на столах і стільцях, дурацкі арки для молодят.... Ніщебродство і стандарт.
крицький Показати IP 13 Березня 2012 00:31
Малімона Волга

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus