USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанам потрібно провести курс лекцій про умови життя тварин?

19 Червня 2009 17:54
На адресу міського зоопарку прийшла скарга від лучан, у якій вони вимагали забетонувати клітку бізона. Про це під час наради у департаменті ЖКГ Луцької міської ради розповів директор зоопарку Володимир Гончаров, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Гончарова, лучани вимагають забетонувати клітку, в якій живе бізон. «Та він же ж здохне», – обурився директор зоопарку. Заступник Луцького міського голови, начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока запропонував Володимиру Гончарову альтернативу – посипати клітку тирсою. «А також варто пояснити лучанам про умови життя тварин, які живуть у зоопарку», – сказав пан Сорока.
Окрім того, Володимир Гончаров розповів, що невдовзі перед в’їздом у зоопарк збудують шлагбаум та будку для наглядача.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Червня 2009 00:26
забетонують чи не забетонують, а в нашому зоопарку тільки здохнути і можна. бідні тварини...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus