USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді був хаос під час засідання профільної комісії

18 Березня 2014 21:24
Під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 18-го березня панував суцільний хаос.

Питання, яке найбільше обговорювалося – «Про роботу першого заступника міського голови Святослава Кравчука».

Більше години депутат міської ради Андрій Осіпов ставив питання посадовцю і весь час дискутував зі Святославом Кравчуком. Зокрема міського обранця цікавило чому Кравчук не був на всіх засіданнях виконавчого комітету, скільки разів пропустив нараду і коли, за яких причин. Чому довго вирішує ті чи інші питання.

На адресу новообраного голови профільної комісії Андрія Буя лунали численні звернення щодо відсутності порядку та порушення регламенту від депутатів Богдана Шиби, Анатолія Бірюкова, Ігоря Поліщука .

Зокрема обурений депутат Анатолій Бірюков декілька разів пропонував припинити дебати та перейти до ефективної роботи: «Я теж можу 150 питань поставити, ми вже годину говоримо, а потім обговорюємо, що говоримо. Так не можна, треба мати повагу один до одного».

Андрій Осіпов колезі різко відповів: «Це моє право ставити питання й я буду це робити стільки, скільки треба». А також він наголосив, що коли депутат ставить запитання, то це не можна сприймати як прискіпування.

Голова профільної комісії Андрій Буй сидів мовчки, фактично не мав жодного впливу на перебіг засідання комісії.

Після чергових тривалих дискусій Анатолій Бірюков запропонував встановити регламент виступів, однак голова комісії не підтримав таку ініціативу.

Згодом член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук наполіг, щоб депутати припинили порожні балачки й перейшли до голосування за відповідний проект рішення.

Втім голова комісії не підтримав члена профільної комісії, а Андрій Осіпов продовжив дискусію зі Святославом Кравчуком.

Закінчилася тривала розмова голосуванням за те, щоб прийняти до відома звіт про роботу першого заступника Луцького міського голови. Всі підняли руки "ЗА", окрім Андрія Осіпова, який утримався від голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
святослав кравчук Показати IP 18 Березня 2014 21:40
так як і клімчук підагогі відомі..ще при тих савєтах перших начинали..колись сусідка по будинку моя ходила по квартирах (33 район.соборності 17) 1 підїзд.і років 10 назад .ще при кучмі і розказувала чому за цього кандидата в депутати голосувати треба.основний аргумент -"вони накрали,більше красти не будуть".чи справдилось?чи платив хтось за ту землю під тим будиночком(оазис і 6 відділ поруч).а будиночок за який х?не за ту саму землю виділену ще на 4 участка блат сусідам та обнесену від міста 2.5 метровим цегельним забором з центральним шлагбаумом та охороною.і зять непогано прокурорить .природу тоже охороняє .все те саме і більше вже давно є...хоч то для них капля в морі..діти підростають.внуки.заступлять нові заступники заступників...а ви ходіть дальше на каторгу та переживайте за те все що робиться з Україною....не мішайте пр..ацювати пр..офісіоналу
9988 Показати IP 18 Березня 2014 21:50
Мені того Буя шкода - він пі час сесії труситься від страху, своєї тіні боїться людина, як він там витримує головування в комісії - не знаю. Однопартійці тупо його заставили туди піти проти його волі.
психотерапевт Показати IP 18 Березня 2014 22:06
коментар було видалено
добродій Показати IP 18 Березня 2014 22:11
а чого ще при"шиблений" не сидить за вбивство 4-х невинних хлопців та перевищення службових повноважень....
да до добродій Показати IP 18 Березня 2014 22:19
ти правий.хай крадуть дальше..
Оксана Показати IP 18 Березня 2014 22:52
"Голова профільної комісії Андрій Буй сидів мовчки, фактично не мав жодного впливу на перебіг засідання комісії" Який там вплив. Подивіться на того Буя бідолашного, його протягом ледве не здуває.
123 Показати IP 18 Березня 2014 23:33
Бую треба на комиссии ликаря бо ще помре вин нищо не розумие мокрий ну просто балбес заберите не позортесь запишем на аверс опозорим громада вам не клоуни
Василь Показати IP 19 Березня 2014 00:15
Кравчука давно потрібно вигнати з посади.
Роман Показати IP 19 Березня 2014 08:17
Якось дивно що цьому самозакоханому нарцису Осіпову до цієї пори ніхто голову не відірвав.
лучанка до Роман Показати IP 19 Березня 2014 11:05
Воно скажене, ще покусати може
Олег Показати IP 19 Березня 2014 11:09
А чого це Осіпов виясняє особисті відносини з Кравчуком??? Нехай до своїх друганів Бондаруків питання ставить про Західінкомабанк! Нехай докажє свою чесність перед громадою!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus