USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанка пішла на обман заради участі в «Топ-моделі по-українськи»: про що збрехала дівчина

8 Березня 2020 14:53
Юлія Біньковська з Луцька майже дійшла до фіналу проекту «Топ-моделі по-українськи» (Новий канал). Проявити себе їй не завадила навіть пережита під час зйомок операція, що ледь не поставила хрест на подальшій участі дівчини у програмі. Втім мало хто знає, що заради участі в модельному реаліті-шоу Юлія пішла на обман.

Виявилося, що під час кастингу дівчина збрехала про свій досвід роботи: вона запевняла, що працювала хостес («обличчя» розважального закладу, жінка, яка зустрічає гостей, – ред.) А насправді Юлія пробувала себе як модель у Китаї.

«До того, як потрапити на проект, я працювала на популярних виставках у Китаї – просто стояла та посміхалася гостям. Ось і все, нічого складного та надзвичайного, – розповіла Юля. – Але під час кастингу на «Топ-модель по-українськи» я сказала, що працювала хостес. Справа в тому, що я боялася. Думала, якщо скажу, що працюю моделлю, то мене не візьмуть на реаліті! Хостес – це цікавіше, ніж модель, погодьтеся. Тому я і «перейменувала» свою професію, вибачте, але дуже хотілося потрапити на проект!»
Посмотреть эту публикацию в Instagram

А ось ще одна робота в Китаї 🤗 Що таке Хостес?🤔 На цьому фото ми працюємо на дуже популярних виставках у Китаї, виставки там проходять абсолютно всього! Починаючи з манікюрних наборчиків, колготок та їжі, та закінчуючи автомобілями, технікою та все для ремонту вашої квартири... На таких виставках працюють моделі, які просто стоять та посміхаються гостям🙂(як ми на фото🤣). Ось і все, саму таку роботу ідучи на кастинг «Топ-моделі» я назвала хостес, тільки через те, що боялася якщо скажу що я модель, то мене не візьмуть на проект, а так хостес..😏 ..Мм цікавіше ніж просто модель, погодьтесь?🤪 Насправді хостес, це дівчата які працюють десь в ресторані, зустрічають гостей, проводять їх до столика, розсаджують їх і т.д. Так я ніколи не працювала, не працюю і навряд чи працювати буду🙈 Тому свою модельну роботу я трішечки перефразувала (на Хостес), тільки для того щоб потрапити на проект😅 Сорі, просто дуже хотілося щоб взяли🤪 #китай #china #тмпу #топмодельпоукраински #модель #model #modeling

Публикация от 💋 Julia ❣️ KLEO 👑💎 (@julia_binkovska)

Насправді у Юлії немає досвіду роботи хостес, більше того – вона сумнівається, що колись спробує себе в цій ролі.

Зазначимо, що проект «Топ-модель по-українськи» Біньковська покинула у 13-му випуску, одразу після свого повернення з лікарні. Зараз дівчина продовжує будувати модельну кар’єру, багато подорожує та займається облаштуванням своєї нової квартири в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 8 Березня 2020 16:16
Збрехала,це ж треба,всі такі чесні,справедливі,а одна лучанка збрехала.Аж в новинах написали.Виявляється в магазині мене не надурили,бо світ чесний.
Андрій Показати IP 8 Березня 2020 17:57
"Ну і дура" Вислів з к/ф "Джентельмени удачі".
Andrij Показати IP 8 Березня 2020 18:20
Зачем пиарить эту пустышку
Народна прокуратура Показати IP 8 Березня 2020 19:14
Що це за маячня!!!!! Кому цікава це сміття на сайті новин?????
reginamendel90@gmail Показати IP 9 Березня 2020 23:23
Тоді виходить, що усі гарненькі дівчата, які позують художникам, роблять селфі з чимось або кимось у кадрі- брехухи,і не важливо- чи є агент, професійне портфоліо, гонорари і т.і.!!!
Анонімна Показати IP 10 Березня 2020 18:15
Емм.. вона ж розповідала про подіум і покази в Китаї «Вікторія Сікрет»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus