USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Дитина – у реанімації: що кажуть сусіди про лучанку, яка порізала однорічну дочку. Відео

3 Листопада 2021 11:23
У Луцьку мати намагалася вбити себе та власну дитину. Жінка завдала численних поранень ножем собі та маленькій доньці.

Сусіди шоковані тим, що сталося. Одні характеризують цю жінку як хорошу маму, а інші кажуть, що вбачали в її поведінці щось дивне. У якому стані перебуває зараз дитина та що кажуть у соціальних службах про цю cім’ю, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Одна із сусідок розповідає, що тієї ночі жодних криків не чула. А дізналася про скоєне пізно вночі, коли побачила в коридорі поліцейських та медиків. Каже, що здивована тим, що сталося. Адже знає цю жінку як хорошу маму двох дітей.

«Нічого поганого не можу про неї сказати, прекрасна молодичка. Діток глядить, о сьомій ранку вже з меншою донечкою виходить гуляти. Не знаю, що могло її довести до того, аби зважилася на такий вчинок», – знизує плечима сусідка.

Мешканці багатоповерхівки щиро дивуються, що саме в цій сім’ї сталася така трагедія. Кажуть, нормальна родина, діток доглядають, водять у садочок.

Голова ОСББ, до якого належить цей будинок, Петро Бойко каже, що ця родина мешкає тут давно. Молоде подружжя з двома дітьми проживає з мамою чоловіка. Жодних претензій чи скарг до них не було ні в нього, ні в сусідів. Звичайна сім’я. Щоправда, додає: неодноразово помічав за жінкою дивну поведінку.

«Знаємо, що ця жінка не психічно хвора, але десь трошки лікувалася», – зазначає він.
Нині мама з дитиною перебувають у лікарні. Лікарі Луцької міської клінічної лікарні кажуть, жінку привезли до них у приймальне відділення після третьої ночі.

«Було доправлено жінку з колото-різаними ранами грудної клітки і живота, їй провели комп’ютерну томографію, оглянули ургентні служби, зокрема хірурги, надали кваліфіковану допомогу, зараз вона перебуває на лікуванні у відділені інтенсивної терапії , загальний стан її стабільний», – розповів заступник медичного директора з хірургічної допомоги Луцької міської клінічної лікарні Олександр Федорчук.

Старша донька, припускають сусіди, очевидно, нині перебуває в родичів. Бо ж бабусі дітей зараз в місті немає. Батько – поруч з постраждалою дитиною. Дівчинка у важкому стані перебуває в реанімаційному відділені Волинської обласної дитячої лікарні.

«Дитина поступила у вкрай важкому стані, з ножовими пораненнями. Наразі її стан залишається важким. Вирішується питання про оперативне втручання», – повідомила генеральна директорка Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства Ірина Горавська.

У службі в справах дітей кажуть, що ця родина на обліку у них не перебувала. Але після того, що сталося, вже потрапила в їхнє поле зору.

«Звісно, до родини буде багато питань, у першу чергу – з боку слідчих органів, – каже начальник служби у справах дітей Луцької міської ради Федір Шульган. – Єдине, що нам поки вдалося дізнатися, це те, що виникали питання щодо поведінки мами. Наприклад, могла в теплу погоду вдягнути дитину по-зимовому. Але серйозних зауважень не було».

Коли жінка прийде до тями, то працівники служби у справах дітей поспілкуються з нею та її чоловіком. Тоді ж підніматимуть питання щодо взяття цієї сім’ї на облік. Адже те, що сталося, – це загроза життю і здоров’ю дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хороший сімянин Показати IP 3 Листопада 2021 15:51
А чому чоловік і батько молодої сімї посеред ночі спав у сусідній кімнаті і "почув стогін"? Де в сії є свекруха, там життя немає і бути не може.
Сила Показати IP 3 Листопада 2021 22:18
Довели до емоційного виснаження жінку , давали б відпочити і допомагали . А то думають що дома з двома дітьми нічого не робить . Іноді здається що легше вагон розвантажити , особливо коли хворіють діти. Невже не видно що ночі не досипає і в день не відпочиває , а постійно з дітьми гуляє . Дай Боже щоб одужали і сили матері пробачити себе за скоєне і незійти з розуму від цієї ситуації .
Лучанин до Сила Показати IP 4 Листопада 2021 17:41
То нехай бідна така лікується, нехай голову лікує і ти полікуй, якщо виправдовуєш таке! А Шульган в системі справ дітей далі свого носа і грошей нічого не бачить!!!
Паніка Показати IP 11 Листопада 2021 22:36
Схоже на післяпологову депресію і хронічну втому з недосипом. А мужик собі в сусідній кімнаті жив ізольовано, де малі діти на голову не лізуть?
Мася Показати IP 30 Листопада 2021 15:47
Я очень хорошо знаю эту семью. Свекровь этой женщины - негодяйка. Если что-то в доме ей не нравилось, она ругалась во всеми и еще проклинала, просто ужас. Короче говоря, никто в округе не любил эту семью, особенно свекровь. Их дети выросли такими же. Они боялись и бояться ее всю свою жизнь. Ее муж не мог произнести ни словаю Я говорю вам, они просто морально уничтожили эту невестку. И то, что она постоянно проклинала других вот и получила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus