USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка у складі збірної України виступить на чемпіонаті Європи з маунтінбайку

4 Серпня 2022 12:48
Збірна України з маунтінбайку братиме участь у мультиспортивному чемпіонаті Європи 2022 року в Мюнхені. Команда вирушає до Мюнхена в складі п’яти спортсменів, серед яких буде і представниця Луцька Яна Беломоіна.

Турнір з крос-кантрі запланований на 19-20 серпня, повідомляє Суспільне.

Загалом на змаганнях континентальної першості розіграють два комплекти нагород у крос-кантрі: по одному серед жінок та чоловіків.

На чемпіонаті Європи минулого року збірна України виграла одну медаль. «Бронзу» в кросскантрі здобула Ірина Попова, яка також представлятиме країну в Мюнхені.

Склад збірної України на чемпіонат Європи 2022 року з маунтінбайку

Чоловіки: Коняєв Олександр, Тітаренко Дмитро.

Жінки: Беломоіна Яна, Попова Ірина, Шерстюк Марія.

Яна Беломоїна раніше перемагала на чемпіонаті Європи з крос-кантрі у 2017 році. Також українка брала участь у трьох Олімпіадах 2012-2020 років, а в Токіо посіла підсумкове восьме місце.

Окрім «бронзи» минулого року, Ірина Попова вигравала «золото» чемпіонату Європи в кросскантрі-елімінаторі у 2016 році. Тоді змагання проходили у шведській Гускварні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus