USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка побувала на сесії Комітету з прав дитини ООН

4 Червня 2015 11:04
Як делегат від Європейськоії асоціації студентів-юристів (ELSA) лучанка Ющук Ангеліна відвідала 69 сесію Комітету з прав дитини ООН в Женеві, - про це інформують у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» .

Дівчина є членом міжнародної, незалежної, неполітичної та неприбуткової організації, що об'єднує студенів-правників та молодих юристів, які зацікавлені у науковому та особистому вдосконаленні.

На сьогодні ELSA - одна з найбільших незалежних студентських організацій і представлена у більш ніж 200 правничих факультетах в 42 країнах Європи, членами якої є 30 000 студентів та молодих юристів.

Зі слів Ангеліни, попри велику кількість країн-партнерів, делегаційні поїздки такого типу зазвичай учасник оплачує самостійно, тому це дещо зупиняє молодих юристів, навіть, коли вони отримують запрошення. Завдяки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», який профінансував поїздку, дівчина поїхала на конференцію, де здобула багато нових знань та навиків.

«Ігор Палиця завжди підтримував талановиту та креативну молодь, адже вони - майбутнє нашого міста та країни. А ця поїздка допомогла студентці у розвитку досліджуваної неї теми прав дитини-пацієнта», - прокоментував голова правління Фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.

«Ця поїздка дозволила мені поспілкуватися з іноземними делегатами, які представляють свої країни, дізнатися про їхні досягнення та налагодити контакти для подальшої продуктивної співпраці», - зазначила дівчина.

Під час заходу Ангеліна побачила на власні очі як працюють делегати, як звітуються про свої досягнення країни ООН, які зміни вони зробили заради покращення життя дітей.

«На мій погляд,такі візити не лише розширюють кругозір студента,але й надають підґрунтя для продуктивнішої наукової праці молодого юриста,що в подальшому стане у нагоді для нашої країни,оскільки зміни в законодавстві виносять,на сьогоднішній день,відповідно до Європейських стандартів», - резюмує Ангеліна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus