USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як двоє женихів до однієї дівки сваталися

7 Січня 2014 19:00
Про сватання на Коляди двох женихів до одної дівки, дочки багатого сотника розкажуть у драмтеатрі в Луцьку.

Так, 8 січня о 18:00 у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбудеться прем’єра вистави «Назар Стодоля», створеної завдяки фінансовій підтримці благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

«На глядачів чекає постановка різдвяної містерії-бурлеску заслуженого діяча мистецтв Петро Ластівки про сватання на колядування двох женихів до одної дівки, дочки багатого сотника», - пишуть організатори.

Дійство відбувається у сімнадцятім сторіччі, поблизу Чигирина, в козацькій слободі, у ніч на Різдво Христове.

Вистава «Назар Стодоля» створена з нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка у рамках реалізації програми благодійного фонду «Культура та духовність – головне багатство лучан». Таким чином, фонд реалізує одні з основних завдань діяльності у межах програми: популяризація українського слова, традицій і культури, вшанування пам’яті Великого Кобзаря, а також підтримує творчий колектив Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Лесі Українки.

Інформація для гладачі: виставу можна буде переглянути 9, 11, 12, 14, 19 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus