USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька спортсменка здобула бронзу на етапі Кубка світу з біатлону

4 Лютого 2018 16:27
Українська команда розпочала фінальний етап підготовки перед Паралімпіадою-2018 - Кубок світу, що стартував у фінському місті Вуокатті, вісьмома завойованими високими нагородами у біатлоні (спринт). Приємно, що серед призерів - жителька Луцька Юлія Батенкова-Бауман.

Українська команда розпочала фінальний етап підготовки перед Паралімпіадою-2018 - Кубок світу, що стартував у фінському місті Вуокатті, вісьмома завойованими високими нагородами у біатлоні (спринт).

Як повідомили в прес-службі прес-служби Національного комітету спорту інвалідів України.

У доробку українських паралімпійців, що виступають у складі 20 спортсменів, - 3 "золоті", 2 "срібні" та 3 бронзові медалі.

Примітно, що весь український подіум завоювали дівчата з порушенням зору.

Золоті нагороди вибороли - Рептюх Ігор (Чернігівська область), Шишкова Оксана (Харківська область) та Лук’яненко Віталій (Харківська область).

Володарями срібних медалей стали тернополянин Радь Тарас та Прилуцька Ольга (Київ).

Бронзові нагороди отримали - лучанка Батенкова-Бауман Юлія, Ковалевський Анатолій (м. Київ) та Рубановська Наталя (Вінницька область).

Загалом у цьому Кубкові світу беруть участь біля 100 спортсменів з 12 країн світу. Змагання кубку світу триватиме до 10 лютого.



Нагадаємо, на Кубку світу, що проходив у січні 2018 року у німецькому місті Оберіді, Юлія Батенкова-Бауман виграла золоту медаль, перемігши свою споконвічну суперницю з Росії Анну Міленіну (Бурмістрову).

Довідково:

Юлія Батенкова (в заміжжі Батенкова-Бауман) народилася 20 вересня 1983 року у м. Сімферополь, Кримська АРСР. З п'яти до восьми років займалася гімнастикою. У результаті автомобільної катастрофи 1991 року отримала травму, що спричинила ампутацію правої руки. В аварії загинули її матір та брат. Зараз займається лижними гонками та біатлоном у Волинському обласному центрі «Інваспорт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus