USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанку, яка народила 5 дітей, хочуть відзначити званням «Мати-героїня»

15 Серпня 2018 18:51
Мешканку Луцька Ольгу Христич, яка народила та виховала п’ятьох дітей, рекомендуватимуть відзначити почесним званням Президента України «Мати-героїня».

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 15 серпня.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик підкреслив, що таким званням лучанку потрібно відзначити «за вагомий внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини та самовіддану материнську працю».

Із проханням про присвоєння звання Ольга Христич звернулася до міської ради. Відповідне клопотання має порушити виконавчий комітет та подати його до Волинської ОДА.

Ольга Христич виховує п’ятьох дітей, серед яких є дитина з інвалідністю. Жінка працює на підприємстві «НІК-ТРАНС» логіст-експедитором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ем Показати IP 15 Серпня 2018 22:34
за що? не, ну я розуміє, слово " контрацептив", для багатьох матюк, но все ж!
Коза Показати IP 16 Серпня 2018 08:13
Такі звання потрібно виводити з обігу. Не зрозуміло в чому "геройство". Навіщо народжувати дітей, а потім подавати заяви на матір-героїню. Чому платники податків повинні утримувати сім’ї, батьки в яких не можуть спланувати своє майбутнє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus