USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанки перемогли у першому домашньому матчі

24 Жовтня 2014 13:32
У першій грі третього туру жіночої Суперліги ВК «Континіум-Волинь-Університет» переконливо перемогла рівненську «Регіну».

«Континіум-Волинь-Університет» - «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» 3:0 (25:15, 25:10, 25:14)

У волинському дербі впевненіше стартували лучанки. Без проблем у них виходили усі комбінації. «Регіна» натомість тільки помилялася – 25:15.

У другій партії розгром рівнянок був ще очевидніший.

Підопічні Богуслава Галицького успішно атакували з усіх зон. Примітно, що більшість результативних атак ішли з третьої зони, що є незвичним для луцької команди – 25:10.

У фінальному сеті гості спробували реабілітуватися, успішно розпочавши – 2:6. Проте навіть на до технічного тайм-ауту першими дійшли лучанки – 8:7. Хід гри далі контролював «Континіум-Волинь-Університет» - 25:14.

«Ми ще будуємо команду. Будемо підтягувати молодших гравців. Перший темп краще став грати. Ще рік - і ми будемо нормально грати навіть з сильними суперниками. Я доведу, що можливо на своїх місцевих гравцях зробити сильну команду», - коментує гру тренер лучанок Богуслав Галицький.

Після перемоги у першому матчі з Рівним лучанки зуміли піднятися на четверту сходинку «турнірки».

На відкриття сезону прийшло керівництво області та міста. Владці тішилися перемозі місцевої команди та з розумінням розповідали, що волейболу потрібна підтримка, в тому числі і фінансова.

«Я думаю, що потрібно трошки їм допомагати, щоб рівень волинського волейболу піднімався. Зараз, на жаль, без фінансового ресурсу не можливо підніматися на вищі ступені. Але, те що ми бачили на майданчику – це чисто волинський волейбол. У нас є перспективи, і все буде добре», - розповідає перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

«Потрібно вигравати, але потрібно допомагати. Це один із найсильніших спортивних напрямків на Волині. Я бачу дуже багато молодих дівчат, що змінили колишніх старших гравців, але вони сьогодні показали екстраклас», - каже Володимир Гунчик, голова волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо, напередодні суперлігових баталій луцькі волейболістки перемогли на міжнародному турнірі у Гродно.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus