USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани 10 років просять врятувати двір від підтоплення

23 Грудня 2015 14:58
Двір і підвали будинків №№ 14 та 14а по проспекту Відродження щороку підтоплює під час злив, танення снігу. До міської ради мешканці з проханням влаштувати зливову каналізацію звертаються уже більше 10 років. Та досі питання не вирішене.

Про це стало відомо під час другої сесії Луцької міської ради сьогодні, 23 грудня.

Так, депутат від фракції УКРОП Юлія Дацюк в своєму депутатському запиті звернулася до луцького міського голови вирішити проблему мешканців згаданого двору.

Так, з її слів, лучани, які мешкають у будинках №№ 14 та 14а по проспекту Відродження потерпають від відсутності зливової каналізації і благоустрою території . так. Літні зливи, танення снігу призводять до того, що двір щороку підтоплює, те саме відбувається і з підвалами.

Мешканці зверталися до Луцької міської ради та ЖКП № 7 і в 2004 році, і в усі наступні роки. Та на всі звернення отримували лише відписки.

У 2011 році було розроблено проектно-кошторисну документацію з облаштування зливової каналізації , яка була погоджена з усіма службами. У 2013 році департаменту ЖКГ міськради доручили вказати дату виконання робіт. Та цього не відбулося.

У 2015 році під час 76 сесії міськради Луцький міський голова повідомив що питання «в роботі». За станом на сьогодні роботи з облаштування зливової каналізації в цьому дворі так і не проведені. Тому депутат просить в найкоротші строки влаштувати зливову каналізацію.

Депутати підтримали запит Юлії Дацюк. Проте, Луцький міський голова Микола Романюк поспішив відповісти:

проектно-кошторисна документація для цього об’єкту розроблялася тричі у зв’язку з тим, що комунікації, відображені на схемах, не відповідають дійсності. Нині вже проведені дослідницькі роботи, і кінцевий варіант документів пройшов експертизу. Також він зауважив: заради цієї зливової каналізації потрібно встановлювати окрему КНС. З його слів, згаданий об’єкт буде вноситися в перелік робіт на 2016 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юлія Дацюк Показати IP 23 Грудня 2015 15:21
Проблема існує не по пр. Соборності, а по пр. Відродження!
Анонім Показати IP 23 Грудня 2015 17:36
На Відродження, в районі ями, на вул,С.Ковалевськоі, в районі молитовного будинку!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus