USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучани боргують понад 12 мільйонів за утримання будинків

8 Жовтня 2019 11:59
Жителі обласного центру Волині боргують понад 12 мільонів гривень за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

Про це йшлося 8 жовтня під час оперативної наради у міській раді.

Як розповіла в.о. керівника департаменту житлово-комунального господарства Надія Коленда, проблемні питання для житлово-комунальних підприємств не завжди дають можливість оперативно та своєчасно організовувати роботи з підготовки житла до зими, адже технічний стан більшої частини житлових будинків та інженерного обладнання має значний відсоток зносу, потребує переоснащення, заходів з енергозбереження, модернізації та реконструкції.

З її слів, на сьогоднішній день заборгованість населення за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій складає 12 мільонів 283 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вася Показати IP 8 Жовтня 2019 12:40
А за что платить, когда в подъездах капитальный ремонт не проводится?!! Когда случается в подвале дома какая-либо авария, то для быстрого устранения нужно "решить вопрос", заинтересовав сотрудников ЖЕКа - обычные прописные истины. Например ЖЕК №3
Все правильно Показати IP 8 Жовтня 2019 14:41
як жеки обслуговують будинки так люди їм і платять!
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 8 Жовтня 2019 16:18
У нас в 2 під"їзді будинку 7 (малосімейка), що розташована по вулиці Грабовського Павла (район ДПЗ) не робили ремонт вже понад 25 років, а необхідно кожного місяця платити за утримання будинку - 98 грн. це з кожної квартири. Не помилюся, якщо таких будинків в Луцьку 75%, де не торкалась рука маляра чи до чортиків поламані перила або вибиті шибки та немає скла. Йде зима в під"їзді як на вулиці. Ось куди повинні заглядувати депутати.
хехъ до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 8 Жовтня 2019 16:34
У нас пофарбували. Смердючої чорної зеленою фарбою. Стало як в казармі))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus