USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучани із Вишкова не можуть вчасно дістатися до місця роботи

27 Липня 2016 17:01
Через малу кількість транспортних засобів на маршруті №26, що курсує із району Вишків, лучани не можуть зранку дістатися вчасно до місця роботи.

Про це під час оперативної наради 26 липня повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

З його слів, через те, що перевізники познімали з маршруту рейсові автобуси по маршруту №26, люди зранку не можуть дістатися міста.

Натомість, зі слів начальника відділу звернень громадян департаменту ЦНАП у місту Луцьку Тетяни Книш, загалом, у період з 11 по 22 липня значно зменшилась кількість звернень, що стосувались роботи маршрутних автобусів. Таких скарг було всього шість. Так, нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні події та порушення ними правил дорожнього руху на маршрутах №№9, 9а, 10, 23, 28 та 47. Всі ці звернення передали для моніторингу та вжиття заходів в управлінні транспорту та зв’язку. Крім того, два повідомлення були викликані через незадовільнйи рух тролейбусів у місті. Ці звернення передали на опрацювання в Луцьке підприємство електротранспорту.

До слова, днями громаді села Жидичин відмовили у проханні продовжити маршрут громадського транспорту № 26, який їздить у район Вишкова, до початку села Жидичин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пасажир Показати IP 27 Липня 2016 17:07
Чому рогатий номер 12 курсує раз на 50 або 40 хвилин ігнороючи регулярні скарги на 1580
Ого Показати IP 27 Липня 2016 17:22
То жалілись, що немає дороги; тепер одна з найкращих в місті, зараз нема маршруток, то вам, що ще один ЦУМ збудувати на Вишкові.
Вова Показати IP 27 Липня 2016 19:04
А продовжили б маршрут до Жидичина, для підприємців було б вигідніше, кількість маршруток збільшили б, але ж як? Жидичин відмовився приєднуватись - ату його ату, навіть якщо зі шкодою до містян. Навіщо співпрацювати? треба грузити та примушувати, що й роблять сепаратисти що прийшли до влади в міськраді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus