USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знайшовся перевізник на маршрут №4 у Луцьку

2 Березня 2015 18:32
Маршрут №4 у Луцьку таки відновлять.

Відкритий конкурс, на якому визначали перевізників на трьох маршрутах, у тому числі й №4, відбувся 2 березня у стінах міської ради. Про це повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Нагадаємо, що в Луцьку тривалий час не могли знайти охочих підприємців, щоби здійснювати перевезення на маршруті № 4 після того, як члени міськвиконкому вирішили розірвати договір з Луцьким підприємством електротранспорту на перевезення пасажирів автомобільним транспортом за маршрутом №4 «Залізничний вокзал - Вересневе».

У місті тричі оголошували конкурс на автобусний маршрутзагального користування №4 «Залізничний вокзал – Вересневе». Нещодавно чотири сотні лучан підписалися під зверненням до міського голови, аби міська рада вирішила питання щодо маршруту №4. Люди також просили вирішити питання з продовженням маршруту №4 до дачного масиву «Калина 2».

Сьогодні на конкурс у міськраді винесли перевезення за маршрутами № 4, № 31 та № 47. Свої пропозиції подали три суб’єкти господарювання: ПрАТ «Луцьке АТП 10701», ТзОВ «АТП «Луцьк» та приватний підприємець Зарецька Л. С.

Так, перевезення на сімох оборотних рейсах за маршрутом № 4 виграла підприємець Зарецька Л. С. (до слова, вона єдина претендувала на перевезення за цим маршрутом).

Чотири рейси на маршруті № 31 і чотири - на маршруті № 47 здійснюватиме ПрАТ «Луцьке АТП 10701». Чотири рейси на маршруті № 31 і п’ять на маршруті № 47 здійснюватиме ТзОВ «АТП «Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Світлана Показати IP 27 Травня 2015 13:06
Скажіть будь-ласка чому маршрутка №4 не дотримується графіка до кого звернутись????? щоб вирішити цю проблему.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus