USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани можуть відслідковувати рух тролейбусів онлайн

14 Травня 2017 15:29
Спеціальну програму для користувачів Android та iOS, яка дозволить спостерігати за рухом тролейбусів онлайн, запустили у Луцьку.

Програму для спостереження за рухом тролейбусів опублікували на сторінці «Громадський транспорт Луцька» у ВК.


Як розповів директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк усі новинки ЛПЕ планують презентувати на виконкомі Луцькради 17 травня, передає Конкурент.

«Буде презентовано онлайн-спостереження, додатки до Андроїда та Айфона, якими можна буде спостерігати за рухом тролейбусів в Луцьку, система сповіщення, система вальветування. На наступному виконкомі 17 травня ми подамо інформацію по самій процедурі оплати проїзду. І вже будемо повністю відмовлятися від квиточка, який був звичним для пасажарів, і переходитимемо на електронний облік без дублювання», – розповів Грицюк.

Нагадаємо, в Україні вступив в силу закон про електронний квиток для громадського транспорту. Електронний квиток буде виглядати як пластикова карта або спеціальний брелок з чіпом, на якому буде певна кількість передплачених поїздок. Вони будуть зчитуватися за допомогою спеціальних пристроїв - валідаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
антон Показати IP 14 Травня 2017 15:52
Не всі можуть, для віндовс смартфонів додатку немає
Анонім Показати IP 14 Травня 2017 17:58
маршрутки вже "відслідковуємо". половина відключені від GPS
ВВ Показати IP 15 Травня 2017 09:53
За власників айфонів потурбувалися)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus