USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучани можуть відсудити у мера до 5 тисяч за моральну шкоду

10 Липня 2015 13:28
Дії Луцького міського голови Миколи Романюка щодо видачі розпорядження про обмеження подачі гарячої води суд визнав незаконними. Йдеться про рішення річної давності. Тепер містян закликають вимагати від мера відповідальності через його ж «гаманець». Мовляв, зробити це можна, пред’явивши у цивільному порядку позов про стягнення моральної шкоди.

Про це йшлося під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» у дискусійному клубі «Прошу слова» вчора, 10-го липня.

Депутат Луцької міської ради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов нагадав усім, що суд проти Луцького міського голови Миколи Романюка був виграний. Йшлося про те, що Феміда визнала незаконним розпорядження від 26.09.2014-го року «Про графіки подачі гарячої води». Згідно з цим документом, тепленьку давали містянам лише вихідними днями, і то в обмежений час: із 8:00 до 23:00.

«Звертайтеся в суд, бо це ваші гроші, адже саме ваші права обмежили. Зауважу, що на відміну від усіх містян, мер таки має гарячу воду у своєму заміському будинку. І взагалі, він не лучанин, тому спокійно відключив воду і проблема його «не пече». Йому варто було б приєднатися до всіх лучан і відключити гарячу воду у себе. Відтак, кожен лучанин, який зазнав втручання у особисте життя торік, не користувався гарячою водою, може пред’явити позов у цивільному порядку і отримати компенсацію», - закликав лучан Осіпов.

Згідно з його підрахунками сума, яку можна стягнути з мера, - від 1 до 5 тисяч гривень. Окрім того, депутат обіцяє підтримати лучан, які вирішать боротися за свої права.

Нагадаємо, під час відеоопитування, яке ініціювало Інформаційне агентство Волинські Новини, лучани переконували у тому, що справно платять за воду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
111 Показати IP 10 Липня 2015 13:42
було б тільки й біди - нема гарячої води!!!!! зате на гаманець легше, і сильно замурзаних на вулицях щось не дуже видно...відро є,газ поки що (?) є... а на війні хлопцям як? так що не нийте !!!
Анонім до 111 Показати IP 10 Липня 2015 15:03
Откуда столько рагулей понаехало? Ну привыкли вы мыться раз в году когда вода в речке прогреется, но не все же такие! Подскажу вам еще такую идею, чтобы на кошелек стало легче. Можно нарвать лапухов и сэкономить на туалетной бумаге. И что это за сравнения с "хлопцями" на войне? Это война, там априори не может быть комфортно. Давайте тогда начнем сравнивать нас с племенами в Африке, которым приходится идти за водой по 30км. Что за дурость? У нас есть блага цивилизации за которые мы платим и имеем право ими пользоваться.
Хвєдя Показати IP 10 Липня 2015 13:57
На гаманець теж саме. За газ платиш в півтора рази більше, якщо немаєш лічильника газу.
Вася Показати IP 10 Липня 2015 14:25
П.Осіпов, не вносьте смуту в суспільство. А як депутат міської ради допоможіть ДКП вийти з кризи. У вас стільки ідей, але стосуються вони усі вашого піару та збагачення, а не вирішення проблем лучан. Гарного відпочинку в Чернівцях з хмільною Хреновухою
віктор Показати IP 10 Липня 2015 14:30
а судді хто? якіїсь два осли одна нікчемна шкапа і два старенькі цапа...
Лучани Показати IP 10 Липня 2015 14:40
Мер який виключив гарячу воду і навіть не попередив лучан! Хівба заборгованість за одну добу набігла? Потім Романюк буде в ефірі рзказувати про свої здобутки. А гарячої води немае у місті, то треба було і міському голові і заступниками не виплачувати зарплату . Чому тільки мають страждати ті хто вчасно оплачує за постачання гарячої води? Дуже прикро що мер не може вирішити такої проблеми для людей. Чому тоді сидите в кріслах м"якеньких ? Не можете виршити -ЗВІЛЬНЯЙТЕСЬ
Моська Показати IP 10 Липня 2015 14:51
Андрій Олексійович хоч би раз зробив й справді щось корисне. Займається самопіаром і підбуренням людей. Вже не раз так робив. Закаламутить воду, зробить шум і втече.
Фрося Показати IP 10 Липня 2015 14:53
А я рекомендую вкладникам Західінкомбанку подати в суд на Осіпова за те, що вони втратили свої вклади через нього, неповернуті кредити
оля Показати IP 10 Липня 2015 14:57
Осіпов хай судиться з центральною владою, які до дефолту країну довели! а тут канєшно він герой! хай не страдає фігнею обранець громади!
месник Показати IP 10 Липня 2015 16:44
Хоч і піар, але як допомогти людям знає! Я особисто звернуся до нього щоб Ярославовича на місце поставити! Забагато на себе взяв мер! Думаю треба всім звертатися!
бггг до месник Показати IP 11 Липня 2015 09:48
дружина Осіпова, ти?)
йптвмть Показати IP 10 Липня 2015 21:16
http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/23/7038654/ - про ліміти уже всі забули? А якщо виходити з логіки Осіпова, то наступним буде позов до Яценюка, а потім до Ху..ла. Ждем-с!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus