USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Місто без гарячої води: що думають лучани про ситуацію на «Луцьктеплі»

4 Липня 2015 08:00
Чи знають мешканці Луцька про те, чому більшість містян залишилися без гарячої води, що відомо їм про нового керівника ДКП «Луцьктепло» та чи готові вони звертатися до суду, аби отримати відшкодування за минулорічне незаконне відключення гарячої води, цікавилося Інформаційне агентство Волинські Новини.

У лучан запитували, чи відома їм причина відключення гарячої води та як вони ставляться до переконань влади, що якби не борги населення, то вода була б. Також запитували про те, чи знають вони нового керівника ДКП «Луцьктепло» Юрія Паращія та процес його призначення.

Нагадали мешканцям міста і про минулорічне вимкнення гарячої води за рішенням міського голови Миколи Романюка. Цьогоріч, нагадаємо, відбувся суд, у результаті якого доведели, що мер не мав на це права, в результаті його дії визнали незаконними. Наразі у разі звернення лучан до суду, міський голова мав би відшкодувати завдану незаконним владним рішенням шкоду.
Як виявилося, не кожен лучанин знає причину відключення гарячої води. Щодо заборгованості, більшість респондентів зазначають, що сумлінно сплачують за гаряче водопостачання, тож, не вважають виправданням пояснення міської влади про причини відключення гарячої води. Окрім того, містяни не вірять, що міський голова, члени виконкому чи депутати міськради не мають гарячої води в своїх оселях, як пересічні лучани.

Цікаво, що новий керівник ДКП «Луцьктепло» Юрій Паращій - невідомий переважній більшості опитаних. Нагадаємо, як раніше повідомляв міський голова, для пошуку цієї кандидатури він скористався послугами рекрутингового агентства. Багатьом опитаним не сподобався такий спосіб добору керівника великого комунального підприємства – на їхню думку, доцільніше було б провести відкритий конкурс та обговорити кандидатури з представниками трудового колективу.

Щодо відстоювання в суді права на отримання компенсації за моральні збитки через незаконне рішення міського голови, більшість опитаних не вірять у такі перспективи. Однак лучани підтримуватимуть таку ініціативу, мовляв, якщо з позовами звертатиметься велика кількість містян, то і вони приєднаються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
лучани Показати IP 4 Липня 2015 08:16
Всі питання до путлєровської агентки Тімашєнки, яка вліпила ціну на газ ,коли підмахнула пакт з кремлівським виродком.
0501 до лучани Показати IP 4 Липня 2015 09:48
"лучани",ты уже задрал.Я знаю как и кому подмахивала тюлька,но не про твой нос этот спрос.А вот то,что коляшка - комсомоляшка,ВОР,факт неопровержимый.Он,со своим сынком уже задолбал всех лучан,ну разве что,кроме таких продажных шкур как ты,которые у них на подсосе. Скажи ка мне "лучани",кому достались тендеры на строительство по Луцку,и на проведение дорожных работ?Кто понапихивал на каждом углу забегаловки с громким названием - "Пивна хата"?Вопрос про "Буратино" уже просто отпадает сам сабой.Скажи ка "лучани",с какого рожна,капитан запаса,артиллерист,коим является коляшкин сын до сих пор не мобилизован?За какие такие заслуги коляшка получил звание полковника СБУ,во время правления шныря парашного - януковича?
до 0501 до 0501 Показати IP 4 Липня 2015 12:37
Респект і уважуха,цей "лучани" вже всіх дістав!
Шик шик до лучани Показати IP 4 Липня 2015 10:59
Зараз наша влада відмовилась від газу по 240 баксів. Сказали що будуть купляти газ з Європи реверсом. Тількі проблема в тому що газ то все одно російський, але вже по вищій ціні)
лучанин Показати IP 4 Липня 2015 09:48
А що в Луцьке є голова, вперше чую. Міська рада це контора по фестивалях і концертний зал для засідань депутатів деребанщиків
вітя до лучанин Показати IP 4 Липня 2015 22:09
А хто ж вам забезпечує життєдіяльність міста? Пушкін?у Луцьку дуже хороший міський голова і за його каденції чимало зроблено для міста!
пф Показати IP 4 Липня 2015 09:53
та подуріли, стільки часу без гарячої води! Докотились...як будувати всякі торгові центри, виділяти кошти на досі не існуючий підземний перехід, переставляти зупинки з місця на місце, закупити польські розвалюхи тролейбуси, які ламаються кожен день, то міськ рада може, то з радістю...а як вирішити це питання, то слова Романюка "ситуація некритична", ну йому звичайно добре, зранечку, ввечері під струйками гарячої водички приймати душ, може зробить день відкритих дверей? я тваринку заведу свою помитись
Анонім до пф Показати IP 4 Липня 2015 13:19
...ще вулиці перейменовують ,та затирають питання сумнівних будівель по дворах лучан
Марго Показати IP 4 Липня 2015 10:11
Збираем майдан..беремо вила і під стіни мерії))))
Анонім до Марго Показати IP 4 Липня 2015 12:05
коментар було видалено
Я за до Марго Показати IP 4 Липня 2015 13:44
Обов'язково приєднаюсь і сусідів з собою візьму, так людей з 200 як мінімум)
зен. Показати IP 4 Липня 2015 13:47
Пропоную навідатись до Романюка додому дружньо прийняти там душ
Юрій до зен. Показати IP 4 Липня 2015 22:18
Цікавий наш люд, у всьому винен мер, а про тещо лучани мають борги перед Луцьктепло й сплатити необхідно--то про це е пишуть....Може варто зробити крок в погашенні а вже потім чинити галас який в нас мер....До слова, Романюк мудро робив все, щоб цієї ситуації не було, але на превеликий жаль--ми , місцеви дителі самі її і створили...Тому--вперед на поштам й гасити комунальні борги, а не сидіти й писати гадості на людей.....Не судіть й судими не будете
Анонім до Юрій Показати IP 5 Липня 2015 12:13
Я сумніваюсь, що тут пишуть ті, у кого борги. Якраз у більшості, і у мене-боргів нема і нема води!!!! Я мушу день ща днем мит дитину в мисці! Оплачуючи воду! А люди здають квартири, гроші забирають і комуналки не платять. З такими має влада розбиратись, а не сусіди!!!! Влада доя того і обрана, щоб вирішувати наші проблеми!!! Романюк в свому будинку має гарячу воду, то він і на рік може відключити-що йому!
мася до зен. Показати IP 4 Липня 2015 23:59
та купіть бойлер і не партесь. я давно це зробила. і дешевше виходить. а то істерику розвели
валя Показати IP 4 Липня 2015 18:36
Та вони просто знущаються нехай ще світло відключитьі всіх вАто Люди мовчать терплять чому ????? В нас наприклад в гуртожитках колишнього шовкового ще опалення можуть зимою виключати особливо в ночі прикручують .а зараз то взагалі все на АТО списують треба щось міняти .... Вже два роки міняють а толку?
валя Показати IP 4 Липня 2015 18:43
Хто пише правду той на модераціі а ''бла,бла, бла,'' нормально!дуже дякую
Так Показати IP 4 Липня 2015 19:56
Якщо вам бракує гарячої води, то взнайте адресу мера, тіпа Романюка та організуйте до нього екскурсію з можливістю помитися, і як кажуть в Луцьку, "постіратись" (нормальні українці кажуть - випрати, але їх мало, а тому решта живе як їй зроблять), словом, як до Януковича в Міжгірії, і не висмаркуйте стільки шмаклів, ну тіпа соплей.
Так Показати IP 4 Липня 2015 20:01
Якщо ми весь час будемо робити модерацію з актуальних питань, то незабаром хтось буде зовсім робити модерацію з нашого життя.
Anonymous Показати IP 5 Липня 2015 10:11
Что я вам скажу народ .... в Ровно есть гарячая вода и там всё в ажуре ... а у нас этот п*дор Романюк всё реально мутит так что б всё было не так .... по слухам как мне рассказывали Палыця давно хотел дать денег ... и хотел фонтан сделать музыкальный в центре как в Виннице ... и хотел помочь с траликами новыми которые изготавливают у нас в городе .... Романюк всё даёт отказ и все предложения просто откидывает, потому что это ему не выгодно и гос. денег себе на карман не сможет положить в том случае не получится, а Палыця хотел всё со своего кармана вложить в город ... вот такая у нас ж*па ....
з рівно до Anonymous Показати IP 5 Липня 2015 16:15
Що внас що увас те саме, теж з гарячою водою збої. Мер у вас адекватна людина, а ви собачите його..... може варто з яценюка спитати чого такі тарифи стали, що 80% населеннякраїни опинились за межею бідності. Через місяць вся країна стане на диби, а ви романюка булете винити.....виноватмй яценюк й шоколадний петя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus