USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Лучани нарікають на великий інтервал руху громадського транспорту

17 Жовтня 2023 11:14
Мешканці Луцька звертають увагу на відсутність міських автобусів у ранкові та вечірні години, великий інтервал руху та недотримання графіків громадським транспортом.

Про це 17 жовтня на нараді в Луцького міського голови розповіла директорка департаменту ЦНАП Лариса Карп’як.

За її словами, з 1 вересня до 15 жовтня загалом надійшло 102 звернення, що стосувалися роботи громадського транспорту. Кількість таких звернень порівняно з серпнем зросла удвічі.

Найчастіше лучани скаржилися на відсутність автобусів у ранкові та вечірні години, великий інтервал руху, недотримання графіків, відсутність автобусів на кінцевих зупинках та ігнорування пасажирів на зупинках, збої в роботі електронних табло.

Також на гарячу лінію міськради надходили неодноразові прохання мешканців вулиці Шота Руставелі в мікрорайоні ЛПЗ щодо відновлення руху автобусів цією вулицею.

Ще 20 звернень стосувалися роботи тролейбусів, зокрема великого інтервалу руху та недостатньої кількості тролейбусів на маршрутах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2023 16:02
Впровадили систему безготівкової оплати проїзду, але вона ж дозволяє відслідковувати рух транспорту. Чому це не використовується? Якщо на маршрутах перевізника фіксується недотримання графіків, транспорт не виїджає в рейс, то нехай такі підприємці сплачують штрафи у бюджет.
Хз Показати IP 17 Жовтня 2023 18:58
Трава недостатньо зелена, небо недостатньо голубе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus