USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани нарікають на відсутність розмітки та благоустрою. Фото

30 Березня 2021 08:59
Відсутність належного дорожнього покриття та тротуарів на низці вулиць, стерта дорожня розмітка на пішохідних переходах і неосвітлені доріжки – на ці та інші невирішені проблеми нарікали протягом останнього тижня лучани.

Як зазначила на платформі «Відкрите місто» Наталія Бойко, на вулиці Городецькій у Луцьку необхідно влаштувати дорожнє покриття та тротуари.

«Благоустрій вулиці Городецької – незадовільний: відсутні тротуари, на проїжджій частині насаджені дерева, насипані будівельні матеріали, немає вуличного освітлення, суцільні ями, через які ускладнено рух транспорту та пішоходів, відсутня зливова каналізація, в результаті чого постійно підтоплена проїжджа частина», – вказала вона.

На її думку, на вулиці необхідно зрізати дерева, облаштувати тротуари, зробити освітлення, провести ремонт дорожного покриття та улаштувати зливову каналізацію.

Окрім того, Наталія Бойко зауважила, що мешканців потрібно зобов'язати прибрати будівельне сміття біля своїх будинків.
Ірина Сидорчук поскаржилася на відсутність вуличного освітлення на вулиці Туполєва – у районі цукрового заводу.

«Вертаюся з роботи після 18:00, а вулиця не освітлена», – наголосила жінка.
На проблемі неприбраного гілля на вулиці Львівській, 61а акцентувала лучанка Наталія Гнітецька.

«Уже вкотре ЖКП №2 після зрізання дерев лишає у дворі гілляччя. Посеред двору лежать ще минулорічна купа гілля, вже потемніла, та свіжа, зі зрізаного понад тиждень тому дерева. Працівники жеку і близько не збираються забирати після себе те гілля – швидко забрано лише товсті стовбури, придатні для опалювання, а дрібні гілки залишили. І, звичайно, без додаткового нагадування прибирання не відбудеться місяцями», – зазначила вона.
Дорога на вулиці Дубнівській – у жахливому стані, переконує Алла Блоха.

Як перерахувала, на вулиці спостерігається відсутність належного покриття, велика ямковість, калюжі та бруд.
Відсутнє нове покриття, зокрема тротуарне, і на проспекті Відродження, який є одним із найбільш заселених районів міста.

«На проїжджій частині від вулиці Рівненської до зупинки «Гімназія №18» тротуар відповідає стандартним вимогам, до нього скарг немає. Від зупинки «Гімназія №18» до проспекту Молоді тротуар узагалі в критичному стані. Особливо в дощову погоду ним неможливо пересуватися. Потрібно вирішити цю проблему, адже неподалік – студентський гуртожиток і школа», – вказав Богдан Мирончук.
Як повідомила Катерина Чернова, на проспекті Волі, зокрема неподалік будинку №43, тротуар – у жахливому стані.

«Важко проїхати з дитячим візочком, а також людям з інвалідністю. Особливо критична ситуація під час дощів, коли весь тротуар залитий водою та перетворюється на болото», – зазначила лучанка.
На погане дорожнє покриття прибудинкової території на вулиці Рівненській, 83 звернула увагу Марина Дацюк.

«Через ями утворюються калюжі, транспортним засобам важко заїхати в двір, доводиться об’їжджати будинок», – наголосила вона.
Владислав Волянський та Сніжана Шумська повідомили про стерту дорожню розмітку на пішохідних переходах на вулицях Степана Бандери, Винниченка та Шопена, проспекті Президента Грушевського.
Лучанин теж вказав на наявність ями на проїжджій частині вулиці Євгена Коновальця та понівечений тротуар на вулиці Потапова, який «люди обходять по проїжджій частині».
Про яму на вулиці Шопена (біля будинку №22а) поінформувала Дарина Матіюк. За словами жінки, вона там – протягом кількох років.
На погану дорогу на вулиці Глибокій, своєю чергою, пожалівся Іван Вацик.
Читати ще: Аварійна зупинка, ями і «неправильний» світлофор: на що скаржаться лучани. Фото

Усі повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Нагадаємо, в Луцьку тривають ремонтні роботи на низці вулиць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікавий Показати IP 30 Березня 2021 09:11
і шо ті муніципали роблять???
Коля до Цікавий Показати IP 30 Березня 2021 09:38
Штрафують трудяг за парковку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus