USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Аварійна зупинка, ями і «неправильний» світлофор: на що скаржаться лучани. Фото

22 Березня 2021 23:03
Аварійна зупинка громадського транспорту, ями на дорогах, розпивання алкоголю на дитячому майданчику і невідкоригований світлофор – лучани нарікають на низку проблем у місті.

Як інформувала на платформі «Відкрите місто» Юлія Романюк, на дитячому майданчику в дворі на проспекті Волі, 3а періодично розпивають алкогольні напої.

«Прохання або демонтувати лавки біля дитячого майданчика, або закріпити на них таблички про заборону розпивання алкоголю, а також куріння. Постійно вся пісочниця закидана кришечками від пива, пляшками та недопалками від сигарет, хоча поруч встановлені смітник і попільничка», – зазначила вона.

Як додала, елементи пісочниці потрібно відремонтувати.
Ігор Октисюк звернув увагу на зупинку громадського транспорту «Академія рекреаційних технологій і права» на вулиці Гонгадзе, яка перебуває в аварійному стані.

«Для безпеки пасажирів та пішоходів потрібно відновити покриття зупинки громадського транспорту та встановити сучасний і безпечний павільйон», – наголосив чоловік.
На ями на вулиці Мамсурова, 6 поскаржилася лучанка Олена.

«У серпні 2020 року тут проходили роботи з підключення каналізації. Зараз біля каналізаційного люка утворилася яма. Просимо вжити заходів для усунення цієї проблеми», – вказала вона.
Натомість на вулиці Старосільській, 13 провалля на дорозі утворилося після танення снігу.

«Після танення снігу дорожнє покриття провалилося й утворилась яма розміром 0,5х0,5 метра. Вона збільшується. Глибина ями – 0,4 метра», – поінформував Олександр Лєсной.
Усі повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Відзначимо, що в Луцьку в короткі терміни хочуть ліквідувати ями на дорогах, які утворилися після танення снігу.

Своєю чергою, Василь Арсенюк звернув увагу на неправильно налаштований світлофор на перехресті вулиць Даньшина – Львівській.

«Світлофор, що знаходиться на початку вулиці Даньшина та регулює рух пішоходів паралельно вулиці Львівській, некоректно працює з моменту встановлення. В період коли рух пішоходам заборонено, у нього відсутня будь-яка індикація (не світить ні червоне, ні зелене світло», – акцентував він.

Повідомлення опрацьовує КП «Луцьксвітло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus