USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани переймаються будівництвом у своєму дворі

29 Квітня 2015 12:10
Перевірити правомірність будівельних робіт в одному з дворів Луцька просять посадовців міської ради та правоохоронців.

Про це стало відомо під час чергової 73 сесії міської ради сьогодні, 29 квітня.

Депутат міської ради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов повідомив, що буквально вранці дізнався про будівництво в дворі будинку за адресою вулиця Стрілецька, 6.

З його слів, мешканці занепокоєні цим будівництвом. Бо лише за ніч у дворі вирили котлован. Відстань між котлованом і будинком, зі слів депутата, менше шести метрів.

Оскільки запити депутати вирішили заслухати наприкінці сесії, а це питання вимагає нагального вирішення, то депутат звернувся до міського голови та правоохоронних органів з проханням перевірити правомірність згаданого будівництва і чи немає там порушень.

Міський голова Микола Романюк попросив заступника Ларису Соколовську направити туди працівників міськради і поінформувати про згадане будівництво до завершення сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВІН Показати IP 29 Квітня 2015 14:51
ПРОСНУВСЯ ОСІПОВ КОТЛОВАН КОПАЮТЬ З МИНУЛОІ НЕДІЛІ, А ВНОЧІ ВСІ СПЛЯТЬ
свг Показати IP 29 Квітня 2015 14:57
якщо копають то напевно мають дозвіл який затвердили ці ж депутати у ручному голосуванні.
Срєлець Показати IP 29 Квітня 2015 15:17
Як же так ніхто не доклав майже МЕЕру міста що на Стрілецькій яму викопали ,а він про це буквально вранці десь то дізнався.ДУРНИКУ -зателефонуй слідуючий раз в ЦНАП там є всі документи і вся інформація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus