USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку не буде ще одного парку

27 Серпня 2015 12:39
Встановлення офіційного статусу та визначення меж парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк найближчим часом робити в Луцьку не будуть. Депутати вчергове провалили голосування за проект рішення.

Нагадаємо, у Луцьку пропонують, аби парк на Конякіна-Гордіюк став офіційним та мав встановлені межі. Для цього на чергове сесійне засідання винесли проект рішення «Про надання КП «Парки та сквери міста Луцька» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо «Встановлення меж парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк у Луцьку».

Це питання розглядали і минулого сесійного засідання, втім, обранці громади його «провалили». Такий стан справ обурює лучан, і вони просять, аби все ж парк мав офіційний статус та свої закріплені межі зеленої зони.

Як зазначив ініціатор питання, депутат Павло Данильчук, цей парк – єдина зелена зона в тому мікрорайоні. Неодноразово там спалахували скандали через ведення будівництва. Однак, він зазначив: в сесійній залі вже панують настрої не підтримувати цей проект рішення, адже, з його слів, є «зацікавленість підтримати однопартійця, який судиться за одну ділянку».

Хоча це - єдина зелена зона в тому мікрорайоні.

Нагадаємо, що свого часу в цій зеленій зоні планувалося будівництво гуртожитку від університету «Україна», яку на той час очолював депутат облради – бютівець Роман Карпюк.

Підтримати проект рішення закликали члени депутатської групи «Новий Луцьк». Так, народний обранець Ігор Поліщук запропонував усунути загрозу забудови парку, адже ця зелена зона неодноразово була об’єктом зазіхань. А голова депутатської групи Андрій Осіпов зауважив: початок розробки документації покладе край незаконним забудовам у цій зоні.

Проте під час голосування у дві спроби, проект рішення не набрав достатньої кількості голосів: частина з депутатів була проти, дехто – утримався, або не голосував взагалі.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, як за ширмою політичних ігор та домовленостей робляться справи, що творять життя міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ната Показати IP 27 Серпня 2015 17:12
28,08,2015 о 14,00 відбудеться відкриття меморіальних дошок на честь загиблих героїв Прокопчук В. та Войчук О. б-р дружби народів 2.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus