USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучани побували на могилі кінорежисера Бориса Ревенка

24 Квітня 2017 16:42
Родичі померлого, представники влади Луцька, а також працівники кіностудії «Волинь» і просто небайдужі лучани вшанували пам'ять режисера, заслуженого діяча культури Бориса Ревенка.

Вони вирушили до могили журналіста, режисера, керівника аматорської кіностудії «Волинь» напередодні його дня народження, 24 квітня. Цьогоріч Борис Ревенко міг святкувати своє 80-річчя.

Як розповів пенсіонер Володимир Павлович, особисто він не знав режисера, проте цікавився його фільмами, тому, прочитавши оголошення Палацу культури міста, просто не міг не поїхати до цвинтаря. «Хотів побачити, де похований Ревенко… Загалом цікавлюся всім волинським, адже наша область не така вже й велика», – сказав чоловік.
На кладовищі у селі Гаразджа на місці спочинку кінорежисера присутні поклали квіти, запалили лампадки. Також вони пригадали, яким був Борис Ревенко, скільки ще мав планів до втілення…

Насамкінець усі помолилися за душу померлого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus