USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Лучани просять прибрати сміття

9 Квітня 2019 15:56
За два останні тижня в групу оперативного реагування надійшло 103 звернення щодо житлово-комунальної сфери міста. Лучани нарікали, зокрема, на наявність сміття на вулицях.

Про це йшлося 9 квітня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Як повідомила директорка ЦНАПу Лариса Карпяк, у період із 25 березня до 7 квітня на адресу міськради надійшло 1165 телефонних звернень – у середньому 83 на добу.

Найбільша кількість дзвінків стосувалася відсутності електроенергії в житлових будинках і кварталах.

Також лучани телефонували з проханнями зменшити опалення в домівках. Так, із 5 квітня у зв’язку з погодними умовами в місті було припинено теплопостачання.

Окрім того, чимала кількість звернень була пов’язана з житлово-комунальною сферою міста. Так, лучани зверталися з проханням провести ремонт мосту на вулиці Шевченка, ліквідувати провалля на тротуарі на вулиці Шевченка, видалити старі та аварійні дерева на вулицях Ковельській, Данила Галицького, Парковій, проспектах Грушевського та Відродження, а також прибрати сміття на вулицях Зв’язківців, Гулевичівни та Караїмській.

Ще лучани скаржилися на несвоєчасне вивезення побутового сміття та відсутність прибирання біля контейнерів. Мова йде про наступні адреси: вулиці 8 Березня, 3, 33, Станілавського, 50, Озерецьку, 12, Конякіна, 20, Сагайдачного, 5, Корольова, 9, 11, проспект Волі, 15. Ці повідомлення передали для опрацювання ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Не менше звернень лучан стосувалися відсутності водопостачання, зовнішнього освітлення вулиць, зупинки ліфтів, наявності безпритульних собак тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus