USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани просять пришвидшити ремонт вулиці Набережної

18 Квітня 2017 10:17
«Порізаний на шматки» асфальт ось уже кілька місяців ускладнює вух вулицею Набережною, отож лучани звертаються до міської влади з проханням відреагувати на ситуацію та зобов’язати автодор закрити знятий асфальт новим шаром.

Відповідну петицію зареєстрував 14 квітня на сайті єдиної системи місцевих петицій Віталій Ковальчук.

«Третій місяць пішов , як «порізали на шматки» асфальт на вулиці Набережній, і ніхто навіть і не думає починати ремонт . То навіщо взагалі поламали той асфальт, по якому значно краще було їздити , ніж зараз», - йдеться в тексті петиції.

«Для чого в нас взагалі облавтодор, і за які дороги водії платять кошти? Дуже велике прохання підтримати мою петицію і щоб відповідні органи відреагували на моє звернення», - наголошує автор.

Підписати петицію можна ТУТ.

Нагадаємо, раніше лучани зареєстрували петицію, у якій просять дорожників не залишати знятий асфальт довше, ніж на 7-денний термін - з метою забезпечення безпеки пішоходів та водіїв, подовження «життя» автомобілів та припинення порушень ПДР, зумовлених критичним станом дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Водій Показати IP 18 Квітня 2017 10:38
А ці лучани погоду бачили, чи потім знову скиглити будуть на дорожників за асфальт, вкладений під дощем, який злізе за пару місяців??? Постійно то опади,то температурні перепади, то про який асфальт ЗАРАЗ може йти мова??? Давайте,квапте,ці д*рні зараз вкладуть, а потім нам по розвалиним дорогам їздити.
Volyn до Водій Показати IP 18 Квітня 2017 13:05
Добре якщо погодні умови не дозволяють то навіщо було рити ями і чекати коли погода дозволить?)))Логіки нуль! Потрібно ввести відповідальність за три дні не поклали асфальт відшкодування водіям ремонту підвісок і тп! В Європі так не роблять!
dimon_petr до Водій Показати IP 19 Квітня 2017 11:07
красти треба менше !!!!!! і при укладанні асфальту дотримуватись повного технологічного процесу !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus