USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани вимагають додатковий тролейбусний маршрут

14 Жовтня 2014 12:45
Додатковий маршрут тролейбуса, нарікання на етику обслуговування пасажирів та невиконання графіків руху – про скарги, які надходили від лучан, розповіли у мерії.

Як повідомив заступник начальника відділу звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Сергій Назарук, в групу оперативного реагування «15-80» з 23 вересня до 11 жовтня надійшло 31 звернення стосовно руху міського пасажирського транспорту та маршрутних таксі. Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 14 жовтня. Так, лучани вкотре звертаються з проханням про додатковий маршрут тролейбуса №12, в зв’язку з великим інтервалом руху в часі.

Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, прохання про збільшення кількості одиниць тролейбусів на маршруті №12 надходили від лучан ще влітку.

Окрім цього, за інформацією управління транспорту та зв’язку, 14 звернень надійшло стосовно етики обслуговування населення (розмови по мобільному телефону, ігнорування прохання пасажирів зупинити автобус, рух автобусів на великий швидкості, не оголошення зупинок).

На роботу тролейбусів надійшло 9 скарг (щодо відсутності тролейбусів № 1, 2, 4, 5, 9, 12). Чотири скарги спричинені невиконанням графіків руху (автобусні маршрути № 14-18, 30), чотири скарги стосувалися відсутності автобусів на маршруті №4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Так Показати IP 14 Жовтня 2014 15:03
Нічого міська влада робити не буде. В тролейбусах їздять пільговики, які безплатно тому і раді. Тролейбуси почнуть їздити нормально тоді, коли всі держчиновники хочаб раз в тиждень почнуть їздити в екологічному виді транспорту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus