USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Рух тролейбусів, відсутність світла та води: на що скаржаться лучани

12 Вересня 2017 13:37
Відсутність гарячої води та освітлення, незадовільний рух тролейбусів – про такі проблеми повідомляли лучани в групу оперативного реагування «15-80».

Про це йшлося сьогодні, 12 вересня, під час оперативної наради у Луцького міського голови.

За словами директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариси Карпяк, 74 звернення лучан стосувалися відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах, які були викликані, як плановими, так і аварійними відключеннями.

Окрім того, 11 звернень надійшло від мешканців будинків, в яких створені ОСББ. Вони стосувалися відсутності холодної та гарячої води, затоплення приміщень та прочистки каналізаційних стояків.

Також 7 повідомлень були пов'язані з незадовільним рухом тролейбусів та були переадресовані у Луцьке підприємство електротранспорту.

Варто зауважити, що значно зменшилася кількість повідомлень щодо неприємного запаху нечистот у повітрі на території міста. За три тижні було отримано лише 19 звернень, про які проінформовано працівників відділу екології.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus