USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Біля луцької школи №2 встановлять «лежачого поліцейського»

4 Лютого 2016 13:37
Пристрій примусового зниження швидкості мають встановити на вулиці Львівській неподалік школи №2. Зі слів депутатів міськради, це необхідний захід, аби убезпечити школярів, мовляв, там часто трапляються ДТП, був випадок і наїзду на дитину.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради 2-го лютого.

Зі слів депутата Луцької міської радиЮлії Вусенко, «лежачого поліцейського» потрібно встановити на вулиці Львівській перед пішохідним переходом біля будинків №24 та №26.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОДІЇ МАРШРУТОК У ЛУЦЬКУ ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ВОЗИТИ ДІТЕЙ-ПІЛЬГОВИКІВ

«Прошу встановити пристрій примусового зниження швидкості на вулиці Львівська біля ЗОШ № 2. Там постійно трапляються ДТП, більше того, є випадки наїзду на пішохода. Також траплялися ситуації, зокрема в 2014 році, коли машина наїхала на дитину. Рух дуже інтенсивний. А встановити пристрій потрібно перед пішохідним переходом біля будинків номер 24-26», – озвучила запит до Луцького міського голови депутат.

Її пропозицію підтримала переважна більшість обранців громади, що, своєю чергою, зобов’язує виконавчу гілку Луцькради вжити усіх необхідних заходів задля реалізації ухвалених заходів.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ВАНТАЖІВКИ ЇЗДЯТЬ З НЕБЕЗПЕЧНОЮ ШВИДКІСТЮ

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало про те, що 5 секцій огорожі, яка відмежовує дорогу від тротуару, знищено на вулиці Станіславського. Вони досі не відремонтовані, а поряд пішохідною дорогою ходять в школу діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2016 14:14
Нічого відносно зменшення аварійності в вас не вийде. Навпаки! Для початку треба зробити обмеження 20 км/год на рік хоча б, щоб водії звикли, інакше через той трамплін не одна автопригода трапиться. І з іншої сторони як може допомоги той "пристрій" будь-якому неадеквату? Може діти перестануть через дорогу бігати? Питання в загальній культурі, грамотності та освітченості. Може треба сісти і ретельно продумати як розставити пішоходні переходи, щоб було зручно людям? Да, а де той поліцейський біля 4 школи? Там вже діти можуть під колеса потрапляти, чи як? Сильно допоміг?
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 4 Лютого 2016 18:14
Я бачу із коментарів пана Лучанина, що краще нічого НЕ ТРЕБА РОБИТИ! Ніяких мір не приймати, нехай далі водії -неадеквати дітей збивають. Я неписав би цього, коли б сам не був свідком ситуації коли один придурок на іномарці летів на червоне світло світлофора і от БОГУ дякувати що діти небули на переході, а один чоловік і я збирались переходити , а воно ДУРНЕ летіло на великій швидкості що і номер не побачиш і якби сталась трагедія то я впевнений що цього злочинця не піймали б. Ще раз скажу вам, шановненький, що життя дітей треба берегти та убезпечити від цих ПРИДУРКІВ- ВОДІЇВ . Там на тому переході ДІЙСНО НЕБЕЗПЕЧНО! Не вам судити допоміг чи недопоміг перехід біля школи №4, і хто це може сказати. Коли його не було , там часто були ДТП коли збивали дітей.
Юрист Показати IP 4 Лютого 2016 14:44
Нехай Вусенко собі під квартирою встановить хоч 10 лежачих п. Біля другої школи, враховуючи, що район негустонаселений на світлофорі водії стоять перед пустим переходом і чекають поки загориться зелене світло. Доцільніше поліцейському патрулю підїзджати на кілька хвилин, в час коли діти йдуть на уроки/з уроків. Біля Центрального парку вже лежать лежачі п., хоча там теж 99% часу перехід пустий. В результаті лохи б'ють підвіску, а значна частина водіїв перешкоду об'їзджають грубо порушуючи ПДР по зустрічній.
Анатолій, випускник Показати IP 18 Лютого 2016 15:58
Повністю погоджуюсь з Корінним лучанином!Краще робити все можливе і не можливе, аби зберегти життя та здоров'я дітей. Але робити, а не стояти на місці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus