USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани провели в останню путь загиблого Героя Юрія Крюкова

7 Травня 2022 15:09
У кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку 7 травня відбулась громадська панахида за загиблим у війні з Росією військовослужбовцем Юрієм Крюковим. Він проходив військову службу за контрактом з липня 2021 року на посаді стрільця-снайпера механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону.

Про це інформують на сайті міської ради.

Герой загинув під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України 3 травня поблизу населеного пункту Завгороднє Харківської області.

До молитви за упокій душі померлого разом із родиною, громадою та військовими побратимами долучився міський голова Ігор Поліщук, його заступниця Ірина Чебелюк, секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, працівники виконавчих органів та окремі депутати.
Опісля панахиди тіло військовослужбовця прощальною ходою пронесли Театральним майданом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 7 Травня 2022 19:32
Вже пора чоловіків зі сходу країни відправляти на фронт!!! А не тільки із західної України. А то скоро в Луцьку не почуєш рідної мови. На що дивиться міська влада. Чому військкомат дає повістки тільки місцевим????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus