USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани прибрали сквер Героїв Майдану від сміття

4 Жовтня 2015 10:16
До трьох десятків людей прийшли в суботу, 3 вересня, до скверу за РАГСОм, щоб прибрати його від сміття. Про це інформує ВолиньPost.

У Луцьку відбулася громадська акція з прибирання скверу Героїв Майдану, який знаходиться відразу за міським РАГСОм. До трьох десятків мешканців домівок поблизу зеленої зони вийшли у сквер, щоб прибрати його від сміття.

Один з організаторів акції Володимир Сурмик розповів, що на толоці облаштування парку не збираються закінчувати.

«З понеділка ми плануємо влаштувати благоустрій алеї в сквері. Буде покладена бруківка і поставлені лавки. Я сам тут 22 роки прожив, гуляв з сином. Тому ми вирішили, що пора наводити порядок у своїх домівках», - розповів він.

Загалом, за дві години роботи небайдужим лучанам вдалося зібрати 150 мішків зі сміттям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
чебурашка Показати IP 4 Жовтня 2015 13:31
Коли наступне прибирання? Хочу долучитися зі своєю партією.
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2015 16:06
не було лавок - сквер був чистим, поставили лавки - сквер перетворився у смітник, частенько на лавочках сидять алкаші, і не тільки і пиячать, може час ввести високі штрафи на забруднення паркових територій і розпивання спиртних напоїв, тоді не доводилося б прибирати часто і парк був би чистий, а то не знаю,що ви там прибирали, годину назад йшла парком і сміття там повно біля лавок
123 Показати IP 4 Жовтня 2015 21:57
Верзун піариться!!!!Як тільки вибори всі одразу чухаються....прибирають, пенсіонерів через дорогу переводять і т.д., вибори проходять і всіх як віником змітає...а забув він ще критик закладів громадського харчування, в шию таких гнати треба....
Ще чого Показати IP 4 Жовтня 2015 23:15
А "порядок в домівках" це прокласти бруківку і все позакрадайте бетоном, що справжя земля буде на вагу золота чи музейним експонатом. Ні, я згідна, що це зручно. Але в місті так скоро не лишиться, навіть в парку, шматочка відкритої землі. І накінець і вправду згадують про благоустрій лише перед виборами, а потім про всі свої обіцянки забувають ледве переступлять поріг свого нового кабінету депутата чи керівника міста, області і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus