USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани розповіли, якими мають бути журналісти

14 Листопада 2014 18:55
Мешканці обласного центру поділилися думками щодо того, якими вони бачать працівників ЗМІ та який їх внесок у життя міста.

Відеоопитування приурочили до Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку, який відзначають 16 листопада кожного року.

Тож, яким повинен бути «правильний» журналіст сьогодення та про роль журналістики у сучасному суспільстві кореспонденти Інформаційного агентства Волинські Новини вирішили запитати у перехожих лучан.

«Враховуючи те, як журналісти висвітлювали події АТО, зокрема, на Сході країни, видно, що медійникам не дозволяють говорити і висвітлювати те, що вони вважають за потрібне», - каже один із опитаних. На думку лучан, в погоні за інформацією, журналісти не завжди можуть правильно висвітлити суть проблеми. Але саме після подій на Сході журналістика вийде на новий вищий рівень.

Щодо «портрету» волинського журналіста, то, зі слів лучан, працівник ЗМІ повинен бути вихованим, з якого можна взяти приклад, «умовно-грамотним» і з приємною зовнішністю. Що ж лучани мають на увазі під словами «умовно-грамотний», дивіться далі у сюжеті.

Загалом же, краяни довіряють регіональним ЗМІ, вважаючи, що їх роль - одна із найважливіших у інформаційному русі суспільства та додають, що тиск на медівників є і досі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хм... Показати IP 14 Листопада 2014 19:09
Журналіст повинен розібратися в ситуації і чесно та відверто її передати доступними йому засобами. А коли тому "журнлісту" всерівно що писати, аби заробити, то це не журналіст! З кінця минулого року, нажаль, жодної краплі правди - лише одні заказні матеріали. Дуже хочеться надіятися що і в нас колись з'являться журналісти!
111 Показати IP 14 Листопада 2014 21:39
коментар було видалено
Титушко Показати IP 15 Листопада 2014 00:36
Могу на двух пальцах розняснить журналистам кто они,и где их место в ближайшем будущем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus