USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин, щоб уникнути відповідальності, повідомив про злочин

12 Квітня 2015 10:55
Волинянин, окрім того, що повідомив правоохоронцям про злочин, якого насправді не було, ще й надав органам досудового слідства неправдиві покази.

Майже детективна історія трапилась у селищі Маневичі. До правоохоронців звернувся місцевий житель, який повідомив, що у нього викрали автомобіль «Ssang Уong Аctyon», - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Відомості про кримінальне правопорушення правоохоронці зареєстрували в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, а відтак розпочали з’ясовувати обставини правопорушення.

Напередодні заявник разом із двома товаришами відпочивали в барі. Після застілля власник позашляховика дозволив п’яному товаришеві сісти за кермо його авто. У результаті машина потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. У аварії ніхто не постраждав, однак автомобіль отримав механічні пошкодження.

Вже наступного дня, щоби уникнути адміністративної відповідальності за те, що дозволив п’яному сісти за кермо, волинянин заявив у міліцію про викрадення машини.

Маневицький районний суд Волинської області затвердив угоду про визнання винуватості. За відомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та неправдиві показання, відповідно до ст. 383 та ч. 1 ст. 384 Кримінального кодексу України, суд призначив чоловікові один рік і три місяці обмеження волі з іспитовим терміном один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Andrij Показати IP 12 Квітня 2015 12:58
Xtiv polishyk nadyrutu a v rezyltati she j obisravsja....
правдивий Показати IP 12 Квітня 2015 13:54
Нам таких поліщуків не тре. Мабуть, заєжджий бурштинокопач..
Григорій до правдивий Показати IP 12 Квітня 2015 16:32
Для правдивих полішуків...написано ж ваш. місцевий, житель Маневич.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus