USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани скаржаться на болото замість доріг на низці вулиць. Фото

22 Грудня 2020 17:53
Мешканці міста Луцька нарікають на поганий стан дорожнього покриття на низці вулиць.

Як зазначила на платформі «Відкрите місто» Ніна Колабє, потребують негайного капітального ремонту вулиці Баженова та Повстанська.

«Дорожнє покриття на вулицях Баженова та Повстанська (колишня Панфілова) у місті Луцьку не ремонтувалося більше 20 років. Стан дорожнього покриття просто жахливий – суцільні ями та болото», – зауважила жінка.

Вона додала, що суттєво погіршується стан покриття особливо в осінньо-зимовий період.
Своєю чергою, Валентин Коваль звернув увагу на стан доріг на вулицях Дубнівській та Мисливській.

За його словами, на вулиці Дубнівській (неподалік школи №7) на пішохідному переході відсутнє асфальтне покриття, тож на відрізку утворилося болото.

Натомість на вулиці Мисливській – поганий стан дороги та відсутність зовнішнього освітлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 23 Грудня 2020 10:03
Перелік дворів і вулиць, які потрібно відремонтувати, був затверджений ще у 2017 році. І він невичерпаний, адже до нього включено надто багато дворів і доріг. Станом на сьогодні в переліку залишилися трохи більше 30 прибудинкових територій. Є думка, що потрібно завершити цей перелік, а також встановити черговість проведення даних робіт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus