USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани скаржаться на відсутність зупинки, невчасні ремонти і сміття. Фото

28 Грудня 2020 22:39
Відсутність критої зупинки громадського транспорту, затоплення проїжджої частини дороги, невчасний вивіз сміття та непроведені ремонти – на такі проблеми в місті звертають увагу лучани.

Як вказала на платформі «Відкрите місто» Ольга Суровцева, на вулиці Кравчука в місці кінцевої зупинки автобусів необхідно облаштувати криту зупинку громадського транспорту, аби люди могли укритися від вітру та дощу.

«На вулиці Кравчука, 32а (кінцева зупинка маршруту №31) відсутня споруда зупинки. Люди змушені чекати автобус під дощем чи снігом. У місті лишилося багато конструкцій, де зупинки вже ліквідовані. Навіть поряд, на проспекті Соборності, 38а чи вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 7. Таку конструкцію можна перевезти та встановити тут», – зазначила вона.
Петро Шуляр повідомив про підтоплення дороги на вулиці Шота Руставелі.

«Після облаштування в дворі примусових засобів зниження швидкості автомобілів дощова вода від будинків №13, 13а, 13б на вулиці Шота Руставелі тепер не може вільно стікати до колодязя зливової каналізації та й колодязь забитий мулом», – зауважив чоловік.
На проблему неприбраного сміття на вулиці Супутника звернула увагу Наталія Гнітецька. Йдеться про зметене двірниками три тижні тому опале листя.

«Протягом кількох тижнів не прибирається зметене двірниками на купи опале листя у дворах будинків. У кожному дворі та на дорогах між ними таких куп багато, з обох боків дороги через кожні кілька метрів. Вони лежать, вминаються, гниють на новій бруківці і асфальті, сміття все більшає, і це заважає проходу людей і проїзду машин», – наголосила лучанка.
Своєю чергою Ігор Мамченко висловив прохання відремонтувати прибудинкову територію у центрі Луцька – на проспекті Волі, 60.

Натомість Дмитро Заєць попрохав оновити дорожнє покриття на вулиці Щедріна.
Вячеслав Наумчук вказав на проблему зруйнованого водопровідного колодязя біля школи №12, який може загрожувати безпеці людей.

«На вулиці Салтикова-Щедріна біля будинку №18 зруйнувався водопровідний колодязь – пошкоджена кладка колодязя, люк провалився усередину, осипається ґрунт. Цей колодязь розташований на перехресті вулиці та провулка. Тією дорогою ходять діти до школи. Дитина ненароком може впасти до колодязя, який є досить глибоким. Також тут їздять автомобілі. Окрім того, руйнування колодязя може негативно вплинути на безперебійне водопостачання споживачів», – зазначив чоловік.
Проблеми перейняв для вирішення департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus