USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани скаржаться на занедбаний двір, який приваблює п’яниць

19 Жовтня 2019 12:22
Дитячий майданчик на вулиці Потебні, 46 перебуває в занедбаному стані. Окрім того, двір за вказаною адресою не освітлюється. Відсутні теж тротуари.

Про це повідомив лучанин Дмитро Гелюта на платформі «Відкрите місто».

Він окреслив основні проблеми, з якими стикаються мешканці прилеглих будинків. Це відсутність майданчика, де можна провести час, відпочити, відсутність дитячого майданчика, відсутність освітлення як у під’їздах будинку, так і на прибудинковій території, а також відсутність дороги та тротуару.

«Натомість ми маємо захаращену територію із саморобною лавкою для старших людей та саморобною пісочницею… В будинку проживають більше восьми сімей із малими дітьми, але гуляти та бавитись вони змушені на сусідніх майданчиках, до яких потрібно пройти кілька вулиць із досить активним рухом автотранспорту», – акцентував чоловік.
Дмитро Гелюта звернув увагу, що темрява і захаращеність двору «приваблюють осіб в алкогольному сп'янінні ледь не щовечора, тому досить часто жителі будинку змушені вислуховувати п’яні розмови посеред ночі та викликати поліцію. Такі незвані гості викручують будь-які джерела світла, а то й просто пошкоджують проводи».

«Окрім того, при поверненні додому з роботи завжди вмикаєш ліхтар, щоб часом не спіткнутись і не розбити обличчя, оскільки дороги і тротуару в нас також немає», – зазначив лучанин.
Його звернення скерували на опрацювання до департаменту ЦНАП, департаменту житлово-комунального господарства, департаменту муніципальної варти, ЖКП № 2, ЖКП № 7, КП «Луцьксвітло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Таня Показати IP 19 Жовтня 2019 13:02
Писали неодноразово, але ніхто не реагує. В будинку на Потебні,46, 40 квартир,з 1969 року ніякого ремонту прибудинкової території не було.Дуже багато в місті відремонтовано дворів, а ось у будинках, де мало виборців мабуть не цікаво. Двір не малий і там можна гарно облаштувати і майданчик для дітей, і зону відпочинку. А який же він колись був гарний, але це було давно.Можливо на цей раз звернуть увагу.
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2019 13:10
А ще подивіться що навпроти 3 жеку робиться через річку - смітя, пляшки, купи г|вна. Колись це хоч гаражі скривали які комусь, тільки не мешканцям, заважали. Якщо там завод продає пиво, то невже не можна облагородити хоч якось, якогось біотуалета поставити (беріть гроші, як треба, за туалет - за рідини, зарплата прибиральниці тощо, але ж чисто буде). Загадили все що можна, еуропійці.
Лучанин до Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2019 16:14
Там теж мало виборців
Лучанин до Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2019 21:34
Питання не за виборців-мешканців, а за те що ЖЕК навіть в себе перед носом прибирати не може, порядок хоч якийсь навести, то що він може людям зробити, хіба що теж нагадити.
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2019 13:17
Які господарі,такий і двір.
До аноніма до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2019 11:33
Це не власний будинок. Які господарі такі і квартири. А прибудинкова територія-господар- ЖЕК
Анонім до До аноніма Показати IP 20 Жовтня 2019 19:57
Тоді чекайте,може рак і свисне,колись,нийте.
Тарас Показати IP 19 Жовтня 2019 16:01
Агов народ. Ви хочете щоб вам і будинок відремонтували і двір зробили. Підніміть дупи і зробіть. Якщо ви нічого не хочете робити то вам ніяка влада не вгодить. Оформіть ОСББ, платіть внески і ремонтуйте.
Андрій Петрович до Тарас Показати IP 19 Жовтня 2019 18:17
Довго думав?. Ти там був? Хто і коли цей будинок ремонтував? Робив Жек ремонт в під"їздах при СРСР і з того часу шиш! ОСББ це зараз, до до ОСББ куди гроші наші йшли? Кому? А тепер ти пропонуєш підняти дупи і покласти в дворі бруківку? В будинку проживає багато пенсіонерів , які завжди вчасно платили за утримання будинку.
До Тараска до Тарас Показати IP 20 Жовтня 2019 11:41
Поясни, "розумнику"всі двори у яких зробила влада ремонт, то це заслуга влади чи всі жильці гарно підняли свої дупи і гарненько положили бруківку самотужки?
Реаліст Показати IP 19 Жовтня 2019 16:15
Продавати ті, свинарники заграніту 1000$ і купляти в нормальному місці. Може і мені хай хтось облаштує все біля дому? Ніхто нікому нічого не винний. Купили квартири в хліві, очі бачили що вибирали.
До Тараса і Реаліста до Реаліст Показати IP 19 Жовтня 2019 17:22
Хто будинок ремонтував? Ти там був? Звичайно ніхто нікому нічого не винний, а більше 40 років люди платили за утримання будинку кому??? Раніше Жек робив в під"їздах ремонт, ремонтували все, що виходило з ладу..., а зараз ви пропонуєте підняти сраки і ложити в дворі бруківку? А наші гроші де??? Квартири купували не в хліві, будинок з 1969 року Заговорили за ОСББі за внески, а до ОСББ куди наші внески йшли? Мабуть вам на хати і розкішне життя....
Олег до Реаліст Показати IP 19 Жовтня 2019 18:23
Ти такий розумний? Будинок з 1969 року. Коли жильці були молодими , а їм було від 23 років, а зараз вони пенсіонери, то там був порядок,а не хлів. Думаю, що влада може звернути на такі будинки увагу.
Чуєш Показати IP 19 Жовтня 2019 18:43
реалісте, ці люди сплачують за утримання будинку, а поцікався, які послуги має надавати жек ( будеш здивований). З моменту здачі тих будинків мала б певна сума акумулюватись...хоча б чагарники прибрати хватить! А самі люди облаштовують і клумби,і пісочниці,і тд...от тільки до часу поки муніціпалам в очі не впаде...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus