USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У рамках всесвітньої акції лучани висадили дві сотні дерев

14 Квітня 2017 13:37
Близько двохсот молодих саджанців каштана, дуба, клена та липи висадили в рамках всесвітньої акції «Дерева миру» в Центральному парку Луцька. До ініціативи долучились школярі, студенти та просто небайдужа молодь.

Організатор акції та активістка Національного альянсу Лія Глущенко каже, що до висадки дерев долучились учні гімназії №4, школи №25 та Луцького педагогічного коледжу. Учасників акції було так багато, що всі саджанці висадили менше, ніж за годину.

Також для лучан організували майстер-класи з виготовлення флораріумів та міні-уроки писанкарства. А найактивніших відзначили призами – вазонами та сертифікатом на масаж від партнерів еко-дійства.
Активіст та координатор акції «Миколай тебе не забуде» Володимир Бут-Гусаїм розповів, що висадку дерев в Луцьку організував місцевий осередок Національного альянсу спільно з волонтерами «Фабрики Святого Миколая». Каже, що в рамках даної акції люди висаджують дерева у всьому світі задля підтримки миру.

«Це символічно, адже під час війни страждають не лише люди, але й жива природа», - каже Володимир.
Гімназист Артем Панасюк, який долучився до висадки, каже, що гімназія №4 регулярно долучається до екологічних акцій. Зокрема, висаджували дерева не лише в Луцьку, але й по всій Волині. З його слів, такі акції необхідні, адже об’єднують людей та допомагають природі.
Ще одна учасниця дійства Уляна Охримович переконує, що висаджувати дерева зовсім не важко. А вони згодом стануть гарним нагадуванням про добрі справи на майбутнє.

«Наші діти і внуки будуть гуляти міським парком і бачити всю цю красу», - каже дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А2А Показати IP 14 Квітня 2017 16:09
Посміховисько, а не саджанці. Задум гарний, організація - нуль.
Крук Показати IP 14 Квітня 2017 17:01
Посміховисько такі коментарі вис***є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus