USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани упродовж двох днів садитимуть «дерева миру»

15 Жовтня 2015 17:42
Луцькі волонтери вирішили підтримати Всесвітню ініціативу «Дерева миру» й провести акцію в її підтримку у своєму місті.

Так, представники ВОГО «Фундація розвитку громад» та «Національного Альянсу» стали координаторами акції у Луцьку й запрошують усіх охочих приєднатися.

Минулого разу така акція проходила весною на території скверу Героїв Майдану, що біля РАЦСу. Однак цього разу вона буде більш масштабною, адже посадка дерев відбуватиметься на декількох локаціях: на території навчально-виховного комплексу № 26, Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5, у сквері, що поблизу Храму святого Великомученика Юрія Переможця (знаходиться на вулиці Стрілецькій), а також у парку імені 900-річчя Луцька, - йдеться у повідомленні.

«Проведення акції біля навчальних закладів є дуже важливим, адже саме молодь: студенти та школярі – це майбутнє нашої держави. Саме вони її будуватимуть, тож чому б не дати їм можливість уже сьогодні зробити цей світ хоч трішки кращим? Ми також дуже вдячні Волинському обласному управлінню мислового та лісового господарства. Його спеціалісти з радістю відгукнулися на наше прохання, надали й привезли на безоплатній основі всі необхідні саджанці», – ділиться думками керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

«Минулого разу в рамках акції було висаджено близько 150 дерев. Цього разу вирішили збільшити цю кількість орієнтовно у два рази. Тож долучитися до акції й посадити своє дерево миру може кожен небайдужий. Аби не виникало труднощів із посадкою дерев, ми вирішили проводити акцію два дні: 16 та 17 жовтня. Тож приходьте у зручний для вас день, з собою беріть гарний настрій та віру у світле майбутнє й мир. Ми, своєю чергою, забезпечимо вас усім необхідним», – закликає координатор акції від «Національного Альянсу» Юлія Гончак.

Організатори зауважують, що час та місце проведення акції слід уточнювати за телефонами: (067) 332-88-02 та (099) 314-77-67.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus