USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани висадили «Дерева миру»

9 Квітня 2016 17:17
Лучани долучились до всесвітньої акції «Дерева миру», аби виявити свою позицію «за мир». Акція з висадки дерев відбулася сьогодні, 9 квітня.

Про це повідомили організатори на сторінці заходу у соціальній мережі «Вконтакті».

Завдяки усім небайдужим громадянам було у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Висаджено 80 саджанців дерев, які надали Волинське лісництво. До акції приєднались 4 школа-гімназія, спілка ветеранів, пластуни та просто звичайні перехожі.

Акція відбулася у Луцьку вже втретє. За минулі два рази учасники посадили близько 160 дерев.

На заході проводились майстер-класи із розмальовування камінців. Також учасники створили панно за допомогою своїх пальчиків.

Організатори акції – ГО «ВМР Національний Альянс».


Тим часом, у Луцькому зоопарку теж висаджували дерева. Організатори - ГО «Фундація розвитку громад».

До ініціативи долучилися більше півсотні активістів. Зокрема були присутні представники ГО «Фундація розвитку громад», учасники проекту «Мовне волонтерство», співробітники Луцького зоопарку, учні 5 школи, дитяча футбольна команда «Lucky team», православний волонтерський рух «Лови момент», Волинська обласна організація дітей з синдромом Дауна та Волинська обласна організація «Янголята».

«Нам надзвичайно приємно, що так багато небайдужих лучан взяли участь у акції «Дерева миру». Сьогодні нарешті українське суспільство починає брати особисту відповідальність на себе. Ми вже не чекаємо, що хтось інший зробить все за нас. І це чудово, бо природа потребує нашого піклування. Дерево – символ життя, і це так надихає, що саме така мирна акція об’єднує людей по всьому світу», - розповідає волонтер ГО «Фундація розвитку громад» Марія Мовшук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ххх Показати IP 9 Квітня 2016 17:34
Чому не сказано, що учні 5 школи теж висаджували дерева в зоопарку? чому не вказано про всіх інших учасників?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus