USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам показали новий кліп Ірини Федишин. Фотомиті концерту

4 Листопада 2017 10:48
У холодний і по-листопадовому похмурий вечір зігріло лучан неймовірно чуттєве поєднання сучасної динамічної музики та українських народних текстів, яке вдалося щиро втілити на сцені Ірині Федишин.

Концерт популярної української співачки відбувся у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка 3 листопада.

Як підкреслила виконавиця, концерт у Луцьку для неї дійсно особливий, адже саме виступ в обласному центрі Волині розпочав всеукраїнський тур співачки на підтримку нового альбому «Ти тільки мій». Тож і не дивно, що саме з однойменної пісні, після короткої технічної затримки, стартувала концертна програма.
Уже з першої ноти публіка не зашарілася й почала активно підспівувати, аплодували, а пізніше - підтанцьовувати.

Відразу лучани почали задаровувати артистку квітами, іграшками та солодощами, а вийшовши на сцену, ще й принагідно робили фото з співачкою.
Ірина Федишин акцентувала, що насправді кожен букет, кожен вияв уваги та кожна підтримка з боку глядачів надзвичайно важлива для неї. Особливим же подарунком стали троянди, вручені бійцем АТО.

«Я знаю, що багато хлопців, які воювали на сході, зараз знаходяться на концерті. Тому хочу звернутися до всіх – пам’ятаймо про тих, хто захищає нашу Батьківщину, про тих, хто далеко в окопах, про тих, кому холодно, про тих, кого, на жаль, уже немає з нами. Наша підтримка – така важлива для кожного з них. І наша основна сила – це молитва», – відзначила виконавиця.
Окрім того, Ірина Федишин підготувала чимало сюрпризів для публіки. Так, лучани змогли першими оцінити новий кліп артистки на пісню «Несе Галя воду», який ще не потрапив до мережі, а також прослухати композиції, які співачка виконує виключно на концертах.
Читайте ще: ІРИНА ФЕДИШИН – ПРО ТЕ, ЯК ПОЄДНУЄ РОЛЬ МАМИ, ДРУЖИНИ ТА ЗАТРЕБУВАНОЇ СПІВАЧКИ
Зі сцени залунали й уже давно залюблені слухачами як українські народні пісні, обрамлені сучасним аранжуванням, так і авторські композиції співачки: «При долині кущ калини», «Чом ти не прийшов», «Тук-тук…», «Як я тебе люблю», «Квітка», «Долоньки», «Чорні очка, як терен», «Лише у нас на Україні» та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Джек Показати IP 4 Листопада 2017 14:39
Хто це така вобще? Уровень олега винника?
Луч до Джек Показати IP 6 Листопада 2017 08:00
Подобаються такі коментатори, аби нагадати. Відкрий гугл інет видно що є і подивись. Пєтрасян

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus