USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани відзначать 70-ту річницю визволення міста від фашистів

28 Січня 2014 13:19
Покладання квітів, панахида за загиблими та святковий «вогник» - такими подіями лучани відзначать 70-ту річницю визволення Луцька від фашистських загарбників.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Відповідно до документа, 31 січня о 12.00 відбудеться покладання квітів до братських могил у мікрорайонах Теремно, Вересневе, на вулиці Гнідавській.

2 лютого, у день 70-річчя визволення Луцька від фашистських загарбників, відбудеться панахида та покладання квітів до пам’ятного знаку Невідомому солдату на меморіальному комплексі «Вічна Слава» за участю представників влади, громадських організацій, галузевих підприємств, установ, ветеранів, учнівської молоді.

Також у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцька 30 січня відбудеться святковий вогник для ветеранів війни з врученням продуктових наборів.

У бібліотеках, музеях, школах міста відбудуться тематичні години, уроки-екскурсії, літературні виставки, експозиції, що висвітлюють події визволення міста Луцька від фашистських загарбників.

Крім того, з міського бюджету одноразову матеріальну допомогу за поданням Луцької міської організації ветеранів України виплатять ветеранам із числа колишніх партизанів та підпільників, які в роки Великої Вітчизняної війни були учасникам партизанського руху у партизанських загонах та з’єднаннях, що діяли на території Волинської області, а також дружинам померлих визволителям Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
репліка Показати IP 28 Січня 2014 13:22
Хоч щось приємне у цьому майданутому сьогоденні.
Волинянин Показати IP 28 Січня 2014 17:46
А як же нинішні націоналісти? Повернулися? Значить не визволили.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus