USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани вперше долучилися до фестивалю айкідо в Києві

31 Травня 2018 10:04
Більше двохсот дітей зі школи айкідо айкікай зібралися на спортивному святі в Києві, серед них були й лучани, які вперше долучилися до такого дійства. І досвід вони запозичували від майстрів 5 і 6 данів.

Фестиваль з айкідо айкікай відбувся у Києві 26 травня.

Інструктор дитячої групи Волинської федерації айкідо айкікай Богдан Лащ розповідає, що це наша федерація постійно розвивається, тому це стало черговим кроком для спортсменів з Луцька.

«Наш клуб є членом обласної федерації айкідо, а вона входить у всеукраїнську федерацію. Окрім цього, при федерації є дитяча школа, саме вона й проводила ці навчання. Для волинян такий захід був першим, і на них було четверо наших дітей.

Загалом, участь у спортивному дійстві взяли більше 200 діток. Це булий показові виступи та навчання від майстрів із 5 та 6 данами», - каже Богдан Лащ.

Він наголошує, що в айкідо відсутні змагання, тому такі заходи особливо цінні, адже працюючи з іншими партнерами, можна ефективніше відпрацювати технічні дії, повчитися чогось нового та підвищити свій професійний рівень, мотивуватися до подальшого розвитку.

До слова, 17-19 числа у Луцьку відбувся міжнародний семінар із айкідо, де лучани гостинно прийняли спортсменів з різних регіонів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus