USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани вибороли «золото» в турнірі з футзалу

23 Червня 2014 18:35
Турнір з футзалу «3XL Cup» для спортсменів з особистою вагою більше 100 кілограмів відбувся у Луцьку 21-22 червня.

До обласного центру Волині позмагатися приїхали команди «Пакко» (Луцьк), «Автомобіліст» (Ковель), «Рувер груп» (Черкаси), «Зубри» (Луцьк) та «Володимирівка 3ХL» (Володимир-Волинський). На жаль, участь у турнірі не взяла команда з Сарн, хоча про її участь організатори повідомляли в анонсі події.

Згідно з результатами двох днів змагань жодна команда не завершила виступ без залікового балу. П’яту сходинку турнірної таблиці зайняла команда з Володимира-Волинського. Четвертою завершила виступ команда «Автомобіліст» (Ковель).

«Бронза» дісталася «Пакко». До речі, крім медалі «Пакко» отримала титул найважчої команди турніру. Сумарна вага їхньої найважчої п’ятірки склала 608,5 кілограмів. Крім цього найважчий гравець «Волинського центнеру-2014» Михайло Панасюк (132,5 кілограмів) теж захищав кольори цієї команди.

Друге місце посіла команда з Черкас. А «золото» дісталося минулорічним «бронзовим» призерам - команді «Зубр». «Ми посилились, набралися трохи досвіду. Таким чином завоювали гідно перше місце, не програвши жодної гри. Найважче було грати з «Пакко». Вони грамотно організували гру і поставили сильну оборону, й нам важко було вирвати перемогу 2:1, поступаючись по ходу зустрічі. Перемогу на турнірі будемо святкувати від душі», - розповідає гравець «зубрів» Володимир Оришкевич.

Команда-переможець за волинською футзальною традицією отримала салатницю.

Організатори змагань також відзначили ще декілька футболістів в індивідуальних номінаціях. Найкращим гравцем турніру суддівська колегія обрала черкащанина Віталія Косуна.

Дебютний гол змагань забив, як і минулого року, Олег Вишневський («Автомобіліст», Ковель). А найшвидше взяття воріт організував його одноклубник Сергій Кравчук на 27 секунді.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus