USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани вийшли на ранкове тренування просто неба

17 Липня 2016 11:43
Перше тренування учасників «Лучеськ півмарафон» відбулося сьогодні, 17 липня.

Взяти участь у ньому могли всі охочі. З подробицями тренування і про наступні зустрічі інформацію можна знайти у групі спільноти у Фейсбук.

«Дякуємо усім, хто долучився до сьогоднішнього ранкового тренування. Ви - молодці! Окрема подяка - нашому гостю Роману Гаврилюку, марафонцю, який між зборами, забігами і власними тренуваннями, знайшов час поділитися з нами своїм досвідом, відповів на найрізноманітніші питання, дав практичні поради як бігати, скільки, що їсти, що одягати і, звісно, провів саму пробіжку по парку. Було весело і корисно) Наступної неділі також заплановане заняття. Слідкуйте за оновленнями у групі)», - йдеться у дописі групи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новинираніше, «Лучеськ півмарафон 2016» відбудеться 11 вересня 2016 року. На вибір учасників – кілька дистанцій: 5 км, 10 км, 21 км та естафета для команди з чотирьох учасників, де кожен пробіжить 5 км.

Пробігти луцьку половинку запрошують і професіоналів, і аматорів.

Маршрут проляже центральними вулицями Луцька. Кожен учасник матиме чип, аби точно зафіксувати час. А переможці отримають грошовий приз. Зареєструватися можна на сайті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 17 Липня 2016 13:00
І тут той Дмитрук...Ковбаса точно не при тренуванні))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus