USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани залишають сміття поблизу дороги

8 Лютого 2018 23:21
Лучани, які проживають на вулиці Ковельській, викидають пакети зі сміттям обабіч дороги.

Про це повідомляє прес-служба департаменту муніципальної варти.

«Ось такий «привіт» передають усім лучанам та гостям міста мешканці вулиці Ковельської, 130. Виставити тут пакети зі сміттям обабіч дороги – це, наче, сказати добрий ранок перехожим.

Соромно за таких людей. Шкода, що сусіди, в яких сміття стоїть «під носом» ніяк не реагують та не провчать знахабнілих громадян», - йдеться у повідомленні.

Працівникам муніципальної варти довелося протягом усього дня чергувати в цьому районі та виписувати штрафи порушникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ку Показати IP 9 Лютого 2018 09:28
Подiбна ситуація по всьому місту у районах де немає баків для сміття. Люди у визначені дні (коли їздить машина для збору відходів, два рази в тиждень) "виставляють" пакети із сміттям на дорогу. Чекати на авто можна цілий день. Можна і не дочекатись. Не всі мають змогу сидіти біля вікна і чекати на "мусорку". Ось і виставляють. З чиєї "подачі" вони так "вітаються" з перехожими ясно з першого погляду. Хоча владі на це начхати, вони у нас "на другой планете жывут" А штрафувати... це вони вміють!!! І муніципали при ділі. P.S. Можливо і самі виставивши свої відходи на вулицю, йдуть наказувати собі подібних!? В Европу ж ідемо!!!
777 до ку Показати IP 9 Лютого 2018 11:53
А купити один раз мусорний бак за 500 грн слабо?
ку до 777 Показати IP 9 Лютого 2018 13:31
При моїх доходах -"слабо" Тим більше що я щомісяця сплачую певну сумму, певним організаціям, на конкретну ціль, а саме - ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ.
123 Показати IP 9 Лютого 2018 09:46
перевірте по вул. Володимирській 57
Євроінтегратор Показати IP 9 Лютого 2018 10:05
А куди їм викидати, якщо немає бачків? - це з одної сторони. А з іншої сторони, в районі Вишкова, де немає бачків, люди самостійно купили собі за 200 ГРн урни, і виставляють їх на вулицю в дні коли їде мусорка..... Зараз почнеться кудахтання "ко ко ко, чому я повинна купувати урну, де держава і т.п....", ну то живіть по шию в мусорці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus