USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сміття у Луцьку: комунальників зобов'язали знайти вирішення проблеми

23 Червня 2015 17:43
Сміття, яке залишають біля прибудинкових територій у Луцьку розтаскують пси й воно забруднює місто. Впродовж місяця комунальників зобов’язали знайти вихід із ситуації.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 23-го червня.

Приклади забруднення міста градоначальник бачив на вулицях Огієнка та 8-го Березня.

«Щодо сміття на прибудинкових територіях, то я вчора бачив цю проблему на вулицях Огієнка та 8-го Березня. Теж саме робиться і на Ковельській. Люди ставлять мішки зі сміттям, їх собаки та ворони роздирають. Потім вітер все це розносить. Такий стан справ може призвести до різних захворювань», - розповів мер.

Зваживши на це, він дав завдання комунальникам впродовж місяця напрацювали пропозиції й поетапність дій, аби в Луцьку перестали їздити машини і збирати розкидане сміття, тобто, аби зробили усе можливе, щоб відходи виносили у контейнери.

Зауважимо, що згідно з результатами конкурсу, першість у справі на вивезення твердих побутових відходів міста здобуло Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» (орієнтовний річний обсяг вивезення побутових відходів становить 530 тисяч метрів кубічних, загальна кількість споживачів - 167160, межі території надання послуг визначені конкурсною документацією).

Нагадаємо, раніше владці обласного центру повідомляли про те, що у Луцьку знайшли «панацею» від сміття. Зокрема мешканцям пропонують купити контейнер місткістю 120 літрів на виплати впродовж 3 років. Таке рішення коштуватиме мешканцям щомісяця по 10 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus