USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучани «запалювали» під «Без обмежень»

29 Січня 2017 10:57
Стіни палацу культури здригнулися під баси рок-музикантів із гурту «Без обмежень». Зі сцени лунали авторські пісні українською, англійською та російською мовами, а також зіграли й пісень іноземних рок-легенд.

Концерт учасників шоу «Х-фактор 7» відбувся 28-го січня в Палаці культури міста Луцька.

Допоки музиканти налаштовували апаратуру, то фанати не могли стримати своїх емоцій - з нетерпінням очікували на виступ улюбленого гурту. Як розповідає Аліна з Ратного, їй подобається те, що пісні цього гурту мають сенс та огорнуті якісною музикою.

«Це справді класна група, десяток пісень з їхнього репертуару я обожнюю. А все тому, що їхні пісні – це гарна музика та текст із сенсом. Я давно мріяла потрапити до них на концерт, навіть кілька місяців тому в соцмережах просила їх приїхати до нас. І нарешті вони тут, мене так переповнюють емоції, що на місці не можу встояти й дочекатися їхнього виступу», - ділиться почуттями волинянка.
«Без обмежень» приїхали в Луцьк зі своїми друзями з Ужгорода - гуртом «Siberian Sun», які й розпочали виступ.
Після розігріву «Без обмежень» стартували хітом «Без неї ніяк».
Глядачі не могли всидіти на кріслах та почали вставати й підтанцьовувати.
До слова, прийшли послухати музикантів не тільки молодь, а й діти, люди поважного віку, йшли на концерт сім'ями.

Далі «Без обмежень» виконали свою пісню «Полет домой», але спочатку музиканти попросили пробачення за те, що вона російськомовна, мовляв, написана була ще до подій в 2014-му році.
Зауважимо, що гурт неодноразово виступав на сході підтримуючи українських воїнів. Так, пройнявшись трагічними подіями, вони написали пісню «Мамині слова». Під час звучання цієї композиції - весь зал встав.
Щодо участі на шоу "Х фактор", музиканти розповіли, мовляв, це був гарний досвід, адже раніше вони виконували лише свої пісні, а будучи учасниками розважального проекту, вони виконували пісні українських поп-музикантів та іноземних рок-легенд.

Коли ж музиканти завершили виступ та подякували – зал не хотів розходитися, навіть ніхто й не думав вставати зі своїх місць.

«От чому з вами так завжди?! З іншими попрощаєшся й пішов, а тут ніяк», - жартував соліст гурту Сергій Танчинець.

Музиканти «здалися» та грали на «біс» впродовж півгодини.

Враженнями від концерту ділиться лучанка Оксана.

«Концерт дуже гарний, емоцій багато. Ми прийшли всією сім'єю. Сподобалося навіть нашому чотирирічному синочку, який активно підтанцьовував. Приємно, що в Луцьк приїжджають такі хороші музиканти й ми маємо можливість гарно відпочити та отримати заряд позитивних емоцій», - розповідає жінка.
Зазначимо, український рок-гурт, що розпочав свою діяльність із Мукачева (Закарпаття) у 1999 році, у 2007 році гурт змінює назву з «Без обмежень» на «Without Limits» та випускає свій перший альбом «Underground». У перші дні ротації композиція стає лідером в хіт-параді «М2О» на каналі М1. В кінці 2013-го року гурт повертається до україномовної назви «Без обмежень». У творчому доробку музикантів є величезна кількість пісень, відео, саундтрек до фільму та гімн спортивної команди. Гурт презентував більше 40 синглів.

Журналіст Вадим Панафідін
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Алмаз Показати IP 29 Січня 2017 11:30
Був з сім'єю. Концерт був суперовим. ДЯКУЄМО хлопцям за драйвову українську рок-музику.
Тетяна Показати IP 29 Січня 2017 12:32
Теж була з донечками. Шалений драйв та море позитиву. Дякуємо гурту!!!! Чекаємо на наступні зустрічі! !!
Катя Показати IP 29 Січня 2017 14:43
Фото супер.
корінний лучанин Показати IP 29 Січня 2017 14:44
.ВН.Що запалювали?
Хаха Показати IP 29 Січня 2017 14:49
Щодо фото звіту:де як дівчата самі себе фотографують,-то куди не йшло,-а от на одній з фото такі дорослі-самі себе фотка ти це фуууууууу, вже тошнить........
Хаха Показати IP 29 Січня 2017 14:52
Чоловіки,хлопці,мужчини-повинні бути справжніми.....а неробитт селі самих себе....... Це просто так себе любити траааааа
Ігор Показати IP 29 Січня 2017 17:51
Звук був жахливим, що той звукооператор робив за тим пультом, він що глухий???....все гуділо, фонило, соліста неможливо було зрозуміти навіть без музики...концерт був жахливим, не розумію як можна писати настільки необєктивно
Шухевич Показати IP 1 Лютого 2017 13:05
в країні війна...наші хлопці гинуть!!! а лучани "запалюють"..."молодці"))) продовжуйте так і далі...)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus